bölgenizde son durum

Ynt: bölgenizde son durum

K_Seyhan link=topic=51339.msg639200#msg639200 date=1350296801' Alıntı:
Lüleburgaz Ve Çevresinde Bu Sabah Saatlerinde Yağmur Vardı..
Çift olacak kadar yağdı mı? Hem anızlar hemde ayçiçek yerleri sürülecek kıvama geldi mi?

tohumlar çıktı birkısmı da bu hafta çıkar bir yagmur daha olursa süper olur.anızları kazayagı le aktardım arpa ektim . pullukla gidenler geri geldi kazayagına döndüler..
yakıtdan kar ettik ama seneye ne olur bilmem..

köylü link=topic=51339.msg639256#msg639256 date=1350312387' Alıntı:
tohumlar çıktı birkısmı da bu hafta çıkar bir yagmur daha olursa süper olur.anızları kazayagı le aktardım arpa ektim . pullukla gidenler geri geldi kazayagına döndüler..
yakıtdan kar ettik ama seneye ne olur bilmem..
bizim burda denendi bir ara yakıttan kar ettik dediler ama hiçbirşey alamadılar mahsül olarak inşallah verimler iyi olur

bizim burası günlük gülistanlık dün sabah az yağdı ama yağdı bile denemez :( sıcaklıkların dahada artacağını sölüyorlar :(

geçen günlerde yağan büyük yağmurların üstüne geçen yine yağdı şuandada hava kapalı kesin yine yağacak. daha bi çizi yer ne karıştırdık ne ektik.

kRnbL_59 link=topic=51339.msg644414#msg644414 date=1351859989' Alıntı:
geçen günlerde yağan büyük yağmurların üstüne geçen yine yağdı şuandada hava kapalı kesin yine yağacak. daha bi çizi yer ne karıştırdık ne ektik.
uyarı vardı tekirdağ için meteorlojinin sitesinde

Tohmları ektik tarlaların bir çoğu çıktı bile,şimdi çekirdek ekilecek yerler sürülüp sezonu kapatacaz

yanlız adam link=topic=51339.msg646638#msg646638 date=1352331981' Alıntı:
tohumların ekmesi bitti gibi şimdi anızları sürüyorum tabi yağmur müsade ederse

Buralarda en azından bir hafta yağmur gözükmüyor. Hava soğudu artık yağmur zor yağar. İşlerinizi rahatlıkla bitirirsiniz. :)

tohumlar zaten çıktıydı bu gecede güzel yağmur vardı tohumlar çok şükür paçayı kurtardı.seneye olcak nadaslarıda sürdüm.işler bitti gibi bişey..