bölgenizde son durum

Ynt: bölgenizde son durum

özgurbey68 kardeş kimse gelmez arkandan yazdıgınla kalırsın.bu millet herşeye mustahak...

aksaray/ortaköy yaklaşık bir haftadır havalar çok güzel güneşli, son yagan yagmurlardan sonra bu bir hafta güneş, ekinlere çok iyi geldi ekinlerin boyu 10-15cm civarında
' ' yagmur ve güneş ' ' Allah bu iki nimeti başımızdan eksik etmesin tabi zamanında ve ölçüsünde afete çevirmeden.
herkese bereketli günler dilerim...

özgürbey68 hemşerim
öncelikle allah yardımcın olsun.
durumuna çok üzüldüm fakat burda konuştuklarımız maalesef burda kalıyor
demişsinki derdimizi anlatalım biz anlatsak ne olacak devlet sanki bilmiyormu
çifçinin durumunu ha şu olur aglamayan bebege meme vermezler diye bir laf var.
aglayacagız kardeşim gerekirse ankarayı birbirine katacagız eger form olarak böyle bir organizasyon yapılırsa seve seve katılırım..

bakın havalar çok kurak geçti.geçiyor birkaç gün yagışılı sorası bilinmiyor
batı ve trakya yine sellere teslim.ekili alnlar zarar gördü bu ikinci ALLAH yardım etsin oradaki çiftçiler ve herkese.

tarım artık çok zor.
2012 yılı tarımda ve tüm sektörde bankacılar ve akaryakıtçılar hariç kayıp yılı.hemde göründüğünden daha büyük.
bu köylü milletini bilmiyorum kim akıllandırır veya kim yola getirir bilmiyorum.
sıfır faizli aldıkları krediyi ödeyemiyor bu millet nasıl hala memnun bu işten bilmiyorum.
alternatif yok diyenlerede şaşıyorum...zaten...

Aralık ayı genelinde ülkemizde İzlanda kökenli sistemler etkili olacak.Genellikle ılıman ve bol yağışlı diyebileceğimiz bir aralık ayı yaşanacaktır.
Ortalama olarak; basınç anomalilerinin normallerin altında, sıcaklık ve yağış anomalilerinin ise normallerin üzerinde gerçekleşeceği tahmin edilmektedir.
ARİFTARİF

Şükür tohumlar hemen hemen çıkış yaptı,şimdi de yağmur var sene güzel başladı inşallah devamı da böyle olur da tüm çiftçilerin üreticilerin biraz yüzü güler

Memlekete Gece Geldim Sabah Nadas ' a Gidecektim, Kalktım Yağmur Yağıyor :) @Konya-Altınekin ;)

ben nadasları hallettim yagmur yaş dinlemedim erkuntla topragın altı kuru üstü yaştı.
bu yağmur iyi geldi.yoksa işler kötüydü.