bölgenizde son durum

Ynt: bölgenizde son durum

LORUOĞLU link=topic=51339.msg681658#msg681658 date=1357652137' Alıntı:
Arkadaşlar bizim burdaki son durum içler acısı memlekette herkesin şeyinden borç akıyor kuş kanadını kaldırmıyor ve tavuk bile kuzlamıyor varın gerisini siz düşünün millet isyanları oynuyor kahvelerde bıle mıllet masalarda birbirine arkası dönük oturuyor selam verırsem çay ısmarlatırlar sonra çayın parasını nasıl verırım dıye kahveye bile giden yok nerdeyse yıllar önce bir oy verdik ama çaresizlikten verdik birdahaki seçimde cok zor yanlış anlaşılmasın siyaset yapmak istemiyorum ama bizlerin bu hali siyasilerin suçu degilmi sizce????????????
konu aslında hava durumuyla ilgili açılmıştı :)

İnsanın cebinde olmayınca diline vuruyor herhalde havanın soğuk olmasına aldırış etmiyor hava soguk yaklasık 15 -20 cm kar var kuru ayaz var niğde-altunhisarda anlayacagınız hep olumsuzluk ...

LORUOĞLU link=topic=51339.msg681670#msg681670 date=1357652823' Alıntı:
İnsanın cebinde olmayınca diline vuruyor herhalde havanın soğuk olmasına aldırış etmiyor hava soguk yaklasık 15 -20 cm kar var kuru ayaz var niğde-altunhisarda anlayacagınız hep olumsuzluk ...
anladım sıkıntı yok can sağlığı olsun ne diyelim

Zaten bir kuru canımız kaldı birde kenara ayırdıgımız bir oyumuz onuda zamanı gelince kim mazotu 1 tl yapacam gübrenin torbasını 10 tl yapacam derse ona vermek için ayırdık bunlar olsun bak ülkemizde geriye hiç bir sorun kalmaz cünkü üretim artar hemde kaliteli üretim olur kaliteli üretimin pazarıda cok olur pazar olunca para olur para oluncada huzur refah hersey olur parası olan adam daha cok nasıl kazanırım telaşına düşer inanki bu memlekette burakın bir takım olayları kavga vb hiç birşey olmaz..Cenab-ı allah kuluna bir vadi dolusu altın vermiş yetermi kulum demiş yetmez yarabb birdaha demiş o hesap para kazanmaya başlarsak trakkulupte yazışmaya bile vaktimiz olmaz.... :D :D :D

bereket. link=topic=51339.msg681506#msg681506 date=1357642199' Alıntı:
iki gündür tipi yapıyor, okullar tatil,Sivasa bağlı 755 köy yolu kapalı.
tipi devam ediyor, tatil uzatıldı..yolu açıyoruz, akabinde hemen kapanıyor...

ankarayı bilen bilir anakaranın sincanında bir damla kar tanesi yok.etrafı kar kaplı soguktan başka bir şey yok.

Konyanın merkezinde kar yok diye duydum Ereğlisindeyim şu an abartılacak derecede kar yok ama büyütülecek derecede soğuk, yolda düşmeden yürüyebilirseniz yada arabayı kaydırmadan kullanabilirseniz büyük başarı yani.Bi anda dondu heryer herşey Allah hayırlısını versin

burada tükürsen havada buz tutacak derecede ..kar yağsada soğuk olsa yüreğim yanmayacak ..kuru kuru ayaz yemek insanın zoruna gidiyor :)

Yeni bir güne merhaba hava ayazdan kurtulmak için güneşle işbirliği içinde bugün isınacaz gibi hadi hayırlısı :)