bölgenizde son durum

Ynt: bölgenizde son durum

YUSUFTUYLUOGLU link=topic=51339.msg996089#msg996089 date=1429739568' Alıntı:
hacı şu son yağışlarda elde kalan 1200 balya otu sattım şükür çevrede kimsede ot kalmamıştı.
soğuğu yedik ama hayrınıda gördük.
Güle güle harca İnşallah, bende 100 saman balyası satacaktım dışarda kalmasın diye o da olmadı, böyle giderse iyiki satmamışız diyecek gibiyiz.

Acayip bir hava var. Hem yağıyor hem eritiyor. Buna rağmen şu an rahat 15 cm kar var yerde. Sabahleyin 23 Nisan törenine gidene kadar akla karayı seçtim zaten.
Kızımın kar sevincini sizinle paylaşayım

Resimler ve ekler

• 20150423_120240.jpg
    20150423_120240.jpg
    1.6 MB · Görüntüleme: 228
  • 20150423_120240.jpg
    20150423_120240.jpg
    1.6 MB · Görüntüleme: 227

arkadaşlar bu sene ne yapacamı şaşırdım geçen sene bu zamana bağları budadım patpatla sürdüydüm kabak patates diktiydim bu sene iki dekar bağ budadım kalanı duruyor ottan çubuklar gözükmez oldu dün motorlu tırpan aldım otları biçmek için onuda becerebilirmiyim bilmiyom hala kar yağıyor şaşırdım on dönüm bostan yan gel yat osman hesabı evde kara kara düşünüyom

Arkadaslar yarin turkiye geneli yagis beklenmekte hazirda aycicek ekileck kuru bi tarlam var acaba bu yagisi beklesem mi? Yoksa simdi eksem mi ? Yagis kuvvetli olur mu sizce?

Çok sıkıntılı bir hava , gündüz sıcak ve bunaltıcı bir hava vardı akşam saat 19 sıraları sert bir rüzgar çıktı .

Bu gece yağış tahmini var ama , hayırlısı ile geçse baya korkuyorum afat riski var.

Trakya afan tufan, bize hala gram düşmedi.

İsmail Abi anlattığın olayı birebir yaşadık. Sıkıntı, sert rüzgar vs. Hepsi birebir uydu ama gram yağmur düşmedi.

Tekirdağ 75 km. Sel dolu götürdü deniyor. Şarköy/ gelibolu arasında hiç bir şey yok. Öyle de ihtiyaç var.

bugun günlük güneşlik çok sıcaktı akşam ustu hafif hafif rüzgar şimdi hava acık dışarısıda ılık fazla soğuk yok yağmurda yarin öğleden sonra gösteriyor hava durumu yağmura cok ihtiyac var rabbim hayırlısını versin

geceleri -2 lere düşüyor..
gündüzleri normal 15 derece civarı..
2 gündür geceleri olan soğuk yeni filizlenen otların başını yakmış..
ekimler gecikti bu sene kötü olacak gibj..

Gece çok şükür, çok çok güzel bir yağmur oldu , arpalar buğdaylar tam başakta, çiçekler ekiliyor , çeltikçiler de su salmaya başladı , çokta ihtiyaç vardı toprağın altı çamur ama üstü kurumuş ve çök kötü sıkmıştı rahatladı toprak , şükürler olsun , yüce mevlam herkese bol hayırlı rahmet ihsan etsin mubarek cuma günü hürmetine .