Arkadaşlar bölgenizdeki satılık veya kiralık sulak, kurak,meyve bahçesi dekar/fiyat olarak aşağı yukarı fiyatları nedir
Kusura bakmayin ama fiyatlar hakkinda bilgi vermek kotu bisey deil bence.yabancilar burda ki fiyatlardan haberdar olsa ne olur olmasa ne olur.sonuc olarak satanin yeri alinir dimi.burda tarla satisi yapilmiyor benim bildigim.konuyu ben canlandirmak istedim ama boyle bi düşünceyle karsilasmak sasirtti..Arkadaşlar bence yazmayın fiyatları,yanlış anlamayın sitemizde dahi sözü geciyor tarım arazileri yabancıların eline geciyor vs diye.
Yani ne bileyim tasadüf belki art niyetli kişilerde girip okuyabilir yazılanları
İyde benim yazdıgım sizi neden şaşırttı bende onu anlamadım.Kusura bakmayin ama fiyatlar hakkinda bilgi vermek kotu bisey deil bence.yabancilar burda ki fiyatlardan haberdar olsa ne olur olmasa ne olur.sonuc olarak satanin yeri alinir dimi.burda tarla satisi yapilmiyor benim bildigim.konuyu ben canlandirmak istedim ama boyle bi düşünceyle karsilasmak sasirtti..
Konuyu yeniden canlandiralim mi? Nerelerde kaç bin lira yerin dönümü hadi biraz bilgi paylasmak kimseye bisey kaybettirmez![]()
Herkesin düşüncesi farkli olabilir.sizin dusunceniz size benim dusuncem bana göre dogru olabiliyor.o yuzden yazmak isteyen yada istemeyen sizin gibi ifade ettigi surece sikinti yok.Yazılmaması daha doğru,tarım amacı dışında satın alınmaması için