böyle bir uzun pulluk gördünüzmü ?

Ynt: böyle bir uzun pulluk gördünüzmü ?

arkadaşlar başka bi şey istermisiniz pulluk tırmık fln traktör yapamamda bu malzemeleri genişletirim daraltırım kapasıtesini artırırım öle bişey

kardeş pulluk çok güselolmuş tarlalara 5 gidişte bitiyor artıyor bile
ama
traktörü indirecem 9 dakka çıkıyo onu bekliom sonra indirme tuşuna tılkıyom boş sayfa çıkıyor

vay vay pulluğa bak 21 li kullanıyodum ona rağmen tak etmişti canıma :D bide bunu deneyelim :D sağol emeğine sağlık

yalnız bi sıkıntı var bu baya baya aşırı büyük tarlaların sınırını filan yok ediyo biraz boyutu küçültmek gerekiyor. 50 lik olsun bizim olsun neyimize yetmiyo zaten gerçekte en fazla bildiğim kadarıyla 20 li pulluk var onunla da case quadtrac dünya rekoru kırmıştı :D

ya arkadaslar uzun bır bıcer tablası ve tırmık ıstıyorum yaaaa yapabılırmısın

kardeş sen bana msn neni ver de ben sana bi pulluk yollayım onu büyütürmüsün_?hemde buraya yayınla çok iyi pulluk son gazla çif sürüyorsun sen msne ni ver de yollayım sen büyüt bana da yolla

ya bunu kullanıyrum da zaten ben bır ara forumda 100 meterelık fılan vardı ya o nerde o bıcıyormu her urunu