bu besi işinin en sevmediğim yanı :(

Ynt: bu besi işinin en sevmediğim yanı :(

Güzel paylaşım olmuş ama senin için bu paylaşımı yapmak biraz hüzünlü oldu sanki , kesimhanede sizin besihanenin içinde mi?Paylaşım için tşk.

: ' ( Hüzünlü bir şekilde izledim ve Babama da izlettim...biliyosun ben işin bu boyutunu sevmiyorum...Ama süper paylaşım...teşekkürler Ağır Abi..İşinde başarı diye buna derim...tebrikler...

ağır abi neyse geçmiş olsun diyelim parası hayırlı olur inşl. yenilerine başlamışsındır yetiştirmeye ok-*-s

ranger link=topic=25679.msg212127#msg212127 date=1252266515' Alıntı:
Güzel paylaşım olmuş ama senin için bu paylaşımı yapmak biraz hüzünlü oldu sanki , kesimhanede sizin besihanenin içinde mi?Paylaşım için tşk.
kardesim kesım hane besıhanede falan degıl afyon şuhut danet mezbahanesıne vardık :(
http://www.danet.com.tr/

masallah abı cennette bıle bunlar besılenır kesınkı bızde et tuketelım yanı lezzetlıdır senın boğalar

10 numara paylaşım olmuş abi walla biraz huzunlu ama Ayakta alkışlamak lazım böyle konuları ;) alk-*s + REp ok-*-s

Sonu belli olanlarla (özellikle son çok yakınsa) çok fazla duygusal ilişkiye girmeyeceksin ki üzülmeyesin :D

Çok güzel bir paylaşım olmuş hasan, başarılar dilerim...+Rep buna verilir işte...

her var oluşun bir yok oluşu vardır doğa kanunları bunu gerektiriyor sonuç haram bişeyde değil
geçmiş olsun abi
berektli olsun kazancın kahveye çay söyledinmi

eline sağlık abi.kaçırdıklarınız oluyormu hiç.bizim burda kurban bayramında yozlar geliyor.hayvanı 5 kişi içeri sokamıyor.

abi dikkatimi çekti..tosunların biri 350 biri de 410kg galiba :D parayı kırdın desene :D

paylaşım için sağol...cuma günü konet ' e gitmiştim.hayvan muayenesine,baya büyük bir tesis.konyalı arkadaşlar bilir..ordaki bir abi günlük 250 300 büyük baş ve 150 200 küçük baş kesimi yapıldığını söylemişti...

Size katılıyorum.Bizde bi boğa var adı Reis.Çok cana yakın bni gorunce yanıma geliyo.Şimdi sen bu hayvanı besle,büyüt,şefkat göster sana yanaşsın.Sonra gözlerinin önünde para karşılığı ölüme gitsin ... : ' ( : ' ( : ' ( cçr-*-s cçr-*-s