Sağolun Allah razı olsunHayırlı olsun
Sağolun Allah razı olsunHayırlı olsun
Saman bağlama işlerine gelmez.Tmm. new Hollanda 80lik ne dersin
Evet yeni tip Komşumuzda 55 bağ 65 bahçe var sürekli arıza açtığından şikayetçi biraz kullanma fırsatım oldu 65 idare eder ama 55 pek randımanlı değil gibiTümosan bahce modelleri yeni olanlar mı arıza acıyor mus hocam
Sıkıntı karı nedir hocam 8+8 viteslıler de mı sıkıntı oluyor yoksa 12+12 lerde miEvet yeni tip Komşumuzda 55 bağ 65 bahçe var sürekli arıza açtığından şikayetçi biraz kullanma fırsatım oldu 65 idare eder ama 55 pek randımanlı değil gibi
Derin sürmenin inç ile ne alakası var acaba ben hiç bizim köyde ve civarda 16-18 inç pulluk görmedimdeO fotoğraf için özel
Zaten öyle şasiye sürterse yakıt yakar gereksiz bir anlamı olmaz.
İlla sürülmesi gerikiyorsa 16/18 inç gerekli
Kullanmadığım için pek yorum yapmam uygun olmaz onların söylediğini ve gözlemlediğimi söylüyorum. 55 8+8Sıkıntı karı nedir hocam 8+8 viteslıler de mı sıkıntı oluyor yoksa 12+12 lerde mi![]()
Sağolun teşekkür ederim Allah razı olsunDerin sürmenin inç ile ne alakası var acaba ben hiç bizim köyde ve civarda 16-18 inç pulluk görmedimde
Hayırlı uğurlu olsun Eren Bey.
Çok alakası var inç le derin sürümünDerin sürmenin inç ile ne alakası var acaba ben hiç bizim köyde ve civarda 16-18 inç pulluk görmedimde
Hayırlı uğurlu olsun Eren Bey.
Merhaba dostlar
Salı günü pazarlığını bitirdiğimiz td4.65b traktörümüz cuma günü geldi bugün ilk denememizi yaptık 3-6 ay arası traktör bekleyen arkadaşları görünce açıkçası korkmuştuk fakat Adıyaman bayisi en hızlı hizmette bulunduEkli dosyayı görüntüle 58413Ekli dosyayı görüntüle 58414
Hayırlı uğurlu olsun.Merhaba dostlar
Salı günü pazarlığını bitirdiğimiz td4.65b traktörümüz cuma günü geldi bugün ilk denememizi yaptık 3-6 ay arası traktör bekleyen arkadaşları görünce açıkçası korkmuştuk fakat Adıyaman bayisi en hızlı hizmette bulunduEkli dosyayı görüntüle 58413Ekli dosyayı görüntüle 58414
Sağolun Allah razı olsunHayırlı uğurlu olsun.