bu durumda nabarsınız :D :D :D

Ynt: bu durumda nabarsınız :D :D :D

baayan da koyun sürüsü filan sannetti heralde bu domuzlar azmı köpeğimi yarmadılar,köpek süsgeç gibi oldu walla :D

elıne saglık nerden buldun bunu supermıs o durumda arabanın ustune cıkardım ==))) bunlar adamı yer walla

Ne olduklarını sonunda anlar. O durumda da arabanun üstüne çıkarım :D Sonra müsait bir zamanda da arabanın içine biner 5 metre giderim.Sonra geri döner hepsini son hızla ezerim :D

hizli-gonzales link=topic=15630.msg144889#msg144889 date=1233256803' Alıntı:
Ne olduklarını sonunda anlar. O durumda da arabanun üstüne çıkarım :D Sonra müsait bir zamanda da arabanın içine biner 5 metre giderim.Sonra geri döner hepsini son hızla ezerim :D
nere ezion birader bizim bi tanıdık çarptıydı kazayla arabanın önü komple darbe almıştı nere ezion

Chucky..! link=topic=15630.msg147693#msg147693 date=1233524770' Alıntı:
arabaya biner hiç ses çıkarmazdım.bayan uysal bi heyvan sandı galiba domuzları :D
zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s gel pisi pisi diomuş :D zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s

dennizs link=topic=15630.msg147760#msg147760 date=1233533634' Alıntı:
fotoğraftaki erkek değil :p
soru bize soruluyo diye düşünmüştüm

ne yapalım buyurun cümleten cenaze namazına diyelim a zaman kadın korkudan gider artık öbür tarafa yada bağırmaktan bogazı patlar

yok be kadın bizden cesaretli biz olsak arabadan çıkmaz daha kapıları kitleriz :D ama bakın bayaana helal olsun cesaretinden walla,bu foto türkiyede çekiilmiş,