bu ekim aylarından sıcak sıcak bugday biçim videosu

arkadaşlar bu tarla bi müşterimizin tarlası ekini işleyen benim videoyu çeken amcaoglum videoda konuşan tarla sahibi tarla sahibi amcaogluma soruyor 2 araba daha çıkarmı die oda 1 arabaya deyince ona kızıyor zuha-*-s

<object width='480' height='360'><param name='movie' value='http://www.dailymotion.com/swf/video/xff27t?additionalInfos=0'></param><param name='allowFullScreen' value='true'></param><param name='allowScriptAccess' value='always'></param><embed type='application/x-shockwave-flash' src='http://www.dailymotion.com/swf/video>

Ynt: bu ekim aylarından sıcak sıcak bugday biçim videosu

Paylaşım için tşk maşallh müşterinizin sırtı kalın motor römork kalıtelı :D

Ağır abi link=topic=35955.msg304850#msg304850 date=1288376525' Alıntı:
Paylaşım için tşk maşallh müşterinizin sırtı kalın motor römork kalıtelı :D
benim akılsız müşterilerden birisi agır abi ben 3.085i 57 bine aldıgmda 4 sene önce tek çeker 3.075 aldı bu komşu 62 bine şimdi tek çeker 5li cekmiyo die sıfır motoru verdi üste 32 bin daha borçlandı 3 pistonlu bu motoru aldı şimdi buda 4lü çekiyor :)

paylaşım için tşk. Ali senin müşteri zaten tarlasından belli ediyor kendini
saz otuna bastırmış tarlayı.

eline saglık ali bu zamana bugday kalırmı ya yada video erken çekilipte şimdi konuldu tarlada hakikatten sazlıkmış makineyi zorladımı peki bu sazlar

tümosancı sefa link=topic=35955.msg304869#msg304869 date=1288380859' Alıntı:
eline saglık ali bu zamana bugday kalırmı ya yada video erken çekilipte şimdi konuldu tarlada hakikatten sazlıkmış makineyi zorladımı peki bu sazlar
,
videoyu harmanda çekmiştim o yok ya o kamışların bi zararrı olmuyor makinaya zaten müşteri memnunieti için çok yavaş biçim yapıyorum.