bu ekipmanın ne olduğunu siz bulun ben bulamadım

yandan bi görünüş

arkadan bi görünüş

bu makinanın elinden her iş gelir patlatma kazayagı kopli pulluk
hiç farketmez hepsinide yapma kapasitesi war

Ynt: bu ekipmanın ne olduğunu siz bulun ben bulamadım

Hangi alet lazımsa onu indiriyorlar heralde, adamlar bütün aletleri toplamışlar ya. Bunun adı hrealde 'GobPatKazPulMerdan'... ;D

Süper bi aletmiş dostum, emeğine sağlık...

: bu ekipmanın ne olduğunu siz bulun ben bulamadım

GobPatKazPulMerdan'... guzel aletmıste bunlada o ıslerın tadı cıkmaz yaa adam bı kazaya ıcın kocaman aletıın hepsını hurra tarlayamı goturecek her seferde hemde tarlada o kadar agırlık bos yere yanı bıde motora t8000 falan cekermı bunu aca-ba 300 hp

Bir çiftçiye lazım olan ekipmanların neredeyse hepsi bunun üzerinde

: : bu ekipmanın ne olduğunu siz bulun ben bulamadım

salih link=topic=188.msg2531#msg2531 date=1198782292' Alıntı:
GobPatKazPulMerdan'... guzel aletmıste bunlada o ıslerın tadı cıkmaz yaa adam bı kazaya ıcın kocaman aletıın hepsını hurra tarlayamı goturecek her seferde hemde tarlada o kadar agırlık bos yere yanı bıde motora t8000 falan cekermı bunu aca-ba 300 hp
bu aleti 300hp kesmez en aşşa 450 hp olacak
bu ekipmanı çekmek için elinde ya fendt trisix varo olcak ya new holland TJ530-T9060 ya john deere 9630 yada case-ih stx530 olacak başka yolu yok muhaa*-*-

ya abi bu hem patlatan hemde dikarow un iyisi biz buna PATKAROW diyelim *098*- :8

GOPAME OLSUN BUNUN ADI muhaa*-*- muhaa*-*- muhaa*-*- BU MAKİNA HERALDE A.B.D ASKERLERİNİN RENGİ TEKERİ FALAN BNZİYODA de--*-s

GÜNTA_TL100A link=topic=188.msg11832#msg11832 date=1203713463' Alıntı:
çok güzel alet tamamda hangi traktör ve hangi büyüklükteki tarla için

minareyi çalan kılıfını hazırlar diye bi söz var bunu yapan traktörünüde yapmıştır