bu inanılmaz birşey Drifting R/C Car
H hamza40_7 02.12.2010 #3 Ynt: bu inanılmaz birşey Arabada iiyimiş kullananda iyi kullanıyo hee , eline sağlık /// reklam /// güzel video kardeşim...
Ynt: bu inanılmaz birşey Arabada iiyimiş kullananda iyi kullanıyo hee , eline sağlık /// reklam /// güzel video kardeşim...
B bilecik11 03.12.2010 #4 Ynt: bu inanılmaz birşey o araba bende olsa bende yapardm gerçek pistlere beklerim
B Bestepeli58 04.12.2010 #7 Ynt: bu inanılmaz birşey Ama trakkulup burası traktörler paylaşılır burada drift sitesi deiLki noo*-*-
Ynt: bu inanılmaz birşey Ama trakkulup burası traktörler paylaşılır burada drift sitesi deiLki noo*-*-
R reklam 04.12.2010 #8 Ynt: bu inanılmaz birşey illah traktör resimleri paylaşılcak diye yasak mı var ben sadece ilginç şeyleri paylaymak istedim yasak mı böyle yorum yapıyosun
Ynt: bu inanılmaz birşey illah traktör resimleri paylaşılcak diye yasak mı var ben sadece ilginç şeyleri paylaymak istedim yasak mı böyle yorum yapıyosun
B Bestepeli58 06.12.2010 #10 Ynt: bu inanılmaz birşey O kadar ilginç şeyin varsa facebook ta paylaş, Ayrıca komik olan nedir söyle bakıım
Ynt: bu inanılmaz birşey O kadar ilginç şeyin varsa facebook ta paylaş, Ayrıca komik olan nedir söyle bakıım
B Bestepeli58 06.12.2010 #11 Ynt: bu inanılmaz birşey O kadar ilginç şeyin varsa facebook ta paylaş, Ayrıca komik olan nedir söyle bakıım erdem
Ynt: bu inanılmaz birşey O kadar ilginç şeyin varsa facebook ta paylaş, Ayrıca komik olan nedir söyle bakıım erdem
B bilecik11 06.12.2010 #13 Ynt: bu inanılmaz birşey trakkulup sade traktör paylaşmak için deil ama konu yanlış yerde yerine giderse zararı olmaz kimseye
Ynt: bu inanılmaz birşey trakkulup sade traktör paylaşmak için deil ama konu yanlış yerde yerine giderse zararı olmaz kimseye
S S.balci17 07.12.2010 #14 Ynt: bu inanılmaz birşey konuyla ve bölümle alakası olmadıgından Kİlitliyorum!... KİLİT!....