Ynt: BU İNEK TE BİLİYOR YEMİN SAMANIN PAHALI OLDUĞUNU
seninde dediğin gibi kardeş aynen AMELE olduk nerdeyse vallahi ama ülkemizde bir başka Allah için baksana inek bile bize çekiyor

artık atamızın dediği ' ' çiftçi halkın efendisir ' ' bugünlerde yalan yakında kendi sütümüz olmayacak etimiz olmayacak kendi unumuz olmayacak yakında ecnebi memleketi olacağız nerdeyse sonra güçlü türkiye diyorlar Allah göstermesin ama savaşa girsek nolcak ecnebiler eti sütü hububatı keserse ne olacak bu sefer açlıktan öleceğiz halimiz böyle giderse harap olacak.Yani en azından süt fiyatları iyileştirilse baride kurtulsak bir forumda bir arkadaşımızın yazısını okudum ve bunada bende şahidim yem , mazot , mekanizasyon , gübre ,elektrik ,enflasyon artarken niye süt paraları tam tersine düşüyor hububat alımları nerdeyse yerinde sayıyor ayıptır bir devlet milletinin bu kısmını nasıl düşünmez bunca sene. Ayıptır ayıp bunlar için birşey yapmak lasım yunanistanı beğenmeyiz ama yunan çiftçiler bile grev ve boykota gidip istediklerini alabiliyorsalar biz bugünleri böyle yaşamak zorunda değiliz kanımca hakkımızı aramalıyız artık burdan bütün herkeze sesleniyorum oturup bir düşünelim ne yaparız diye kafa kafadan üstündür.