bu metoroloji fos çıktı..

haritatahminkucukgun3.png

bir gün önce yagış vardı şimdi yok içanadoluda yagış yok....metoroloji çalışanlarınada operesyon yapıldı...ki bunlar iyice zırvaladı tahminde...bu ne tutarsızlık..

Ynt: bu metoroloji fos çıktı..

yok yahu buyıl hiç tutmadı tahminleri...fırına ve şddeti yagış uyarısı var havada güneş açıyor..kar lastikleri aldırdılar karı bırak yagmur yok..

Boşuna RAHMET dememişler.. olmayınca olmuyo.. Dua zamanı..

Burada bile kar ÇOK az yağdı sadece kupkuru ayaz var, Çoruh nehri bile dondu :)

adamlar erzuruma -17 dedikleri gün nasıl bizim göstergeler -30 u gösteriyor anlamadım ama hep bizim termometreleri suçlu buldum inanın:)

hay ben böle meterolojinin yagsın kar yagmur dolu farketmez ama yagsın bu ne la antalya gibi bi deniz yok oda olsa denize girecez

massey ferguson 277 gold link=topic=71489.msg825039#msg825039 date=1389379470' Alıntı:
hay ben böle meterolojinin yagsın kar yagmur dolu farketmez ama yagsın bu ne la antalya gibi bi deniz yok oda olsa denize girecez
hüseyin birkaç gün kubilaya gidelimmi ne dersin :)

Ha Erzurum ha Bayburt.. şaka değil Çoruh ' un durğun yerleri dondu.. ayaz-soğuk ÇOK.. ama kar bi kere yağdı sonra dondu kaldı.. heryer buz.. ama yağan bişey yok..

Sabaha karşı -20/-30 oluyo.. meteoroloji ortalama üzerinden gidiyo, anlık değil bakma sen ona..

Zaten HİÇ artıya geçemiyoz, öğlen sıcağında bile :)

UÖZKAN.77 link=topic=71489.msg825046#msg825046 date=1389379655' Alıntı:
Ha Erzurum ha Bayburt.. şaka değil Çoruh ' un durğun yerleri dondu.. ayaz-soğuk ÇOK.. ama kar bi kere yağdı sonra dondu kaldı.. heryer buz.. ama yağan bişey yok..

Sabaha karşı -20/-30 oluyo.. meteoroloji ortalama üzerinden gidiyo, anlık değil bakma sen ona..

Zaten HİÇ artıya geçemiyoz, öğlen sıcağında bile :)
-30 dan sonra afet bölgesi ilan ediliyordu demi:(