bu metoroloji fos çıktı..

Ynt: bu metoroloji fos çıktı..

sorma abi ya biraz aktarma vardı yağmurdan sonra sürüyüm dedim rahat olsun diye sürmedim simdi dona çekti en iyisi fırsat bulunca hemen başlamalı

arkadaşlar bu amerika da eksi 50 derceyi gördü 78 yıllık görülmemilş soguk bu ekili bugday arpa vs ne oldu ki acep..

GENÇ EYMIRLİ link=topic=71489.msg825059#msg825059 date=1389380254' Alıntı:
sorma abi ya biraz aktarma vardı yağmurdan sonra sürüyüm dedim rahat olsun diye sürmedim simdi dona çekti en iyisi fırsat bulunca hemen başlamalı
bencede yağmuru bekleyip işini geciktirme
köylü link=topic=71489.msg825069#msg825069 date=1389380596' Alıntı:
arkadaşlar bu amerika da eksi 50 derceyi gördü 78 yıllık görülmemilş soguk bu ekili bugday arpa vs ne oldu ki acep..
amerikaya lanet yağmış -50 peeeeh

kanada ve abd nin buz tutması şilinin kuraklıgı çinin sellerle boguşması şaka maka ama hububat ve diger ürünlerde fiyat yükselmesine neden olur...

Genelde accuweather bakarım genelde tutuyor oraya bakarsak manisa olarak yağmura hasret kalacağız işler kritik allah yardımcımız olsun

Meteoroloji ile Felan Olacak İş Değil Toplanacak 3-4 Köy Bulutlu Bi Günde Açılacak Eller Yaradana Edilecek Dua Kesilecek Koyun Veya İnek Hayır Sahipleri Tarafından Sonra Yağmurun Gelecek 2012 Yılının Mayıs ' ın 3 ' ünde Yapmıştık Saat 3 Civarında 1 Saat Sonra Öyle Bi Yağmur Yağdıki 20 Metre İlerimizi Göremedik Nasip İşi Bunlar.

sanırım gerçekten fos çıktı yine bekliyoruz yine yagmur yok

sanırım meteoroloji insanları uyutmaya çalışıyor
sorun yok yagmur kar var diyerek
oysa sorun giderek büyüyor

YAVUZ_13 link=topic=71489.msg825422#msg825422 date=1389451535' Alıntı:
sanırım gerçekten fos çıktı yine bekliyoruz yine yagmur yok

sanırım meteoroloji insanları uyutmaya çalışıyor
sorun yok yagmur kar var diyerek
oysa sorun giderek büyüyor

bence de katılıyorum..çok dogru tespit..