Bu nasıl asfalt makinesi

Ynt: Bu nasıl asfalt makinesi

bu ne tür bi makine böyle anlam veremedim sıkıstırma yapılmadan asvalt dökülmez ki başka bi işe yarıyor demekki ;)

asvalt atılmadan önceki dolgu malzemesinin yerine kullanıyorlar sanırım .. geçici çözüm olarak bunun üzerine tekrar asvalt atıyo olabilirler .. bende pek algılıyamadım ne yapıyolar :)

Ali SARAÇ link=topic=57962.msg622262#msg622262 date=1345210294' Alıntı:
asvalt atılmadan önceki dolgu malzemesinin yerine kullanıyorlar sanırım .. geçici çözüm olarak bunun üzerine tekrar asvalt atıyo olabilirler .. bende pek algılıyamadım ne yapıyolar :)
Sanmıyorum cünki bu plastik bi madde asvaltın altında erir gider onundede tarla var sanırım baska bişiy yapıyorlar ;)

zincirlerle yaydığı şyi düzleyip bide asfalt gibi bişey atıyo yol desen yolada benzemiyo ama... :S :)

bence o serdiği yaprak haline getirilmiş zift sıcakta eriyip malzemeye karışıyodur ziftlikağıdı hepimiz biliriz buda onun birazdaha fazla ziftlisi galiba ;D

anayurtlu 3105d link=topic=57962.msg622331#msg622331 date=1345226667' Alıntı:
bence o serdiği yaprak haline getirilmiş zift sıcakta eriyip malzemeye karışıyodur ziftlikağıdı hepimiz biliriz buda onun birazdaha fazla ziftlisi galiba ;D
ama o kağıt zivitliyse neden makinenin tesviye aleti yokda tesviye etmiyorda obek obek asvaltı atıyor :S

BenGeldim link=topic=57962.msg622336#msg622336 date=1345227485' Alıntı:
ama o kağıt zivitliyse neden makinenin tesviye aleti yokda tesviye etmiyorda obek obek asvaltı atıyor :S
abi uçmasın diye üzerine serpiştiriyo malzemeyi asfalt değilki o attığı.. asvalt kırpıntısı dedikleri bi malzeme var asvaltı kazıyıp tekrar malzemeye çeviren alet var o malzemeye benziyo..

anayurtlu 3105d link=topic=57962.msg622340#msg622340 date=1345228848' Alıntı:
abi uçmasın diye üzerine serpiştiriyo malzemeyi asfalt değilki o attığı.. asvalt kırpıntısı dedikleri bi malzeme var asvaltı kazıyıp tekrar malzemeye çeviren alet var o malzemeye benziyo..

Senin dedin alet bu usta ;)