Herkese bereketli kazançlar
baller 17.05.2016 #1 Herkese bereketli kazançlar Resimler ve ekler image.jpg 2.2 MB · Görüntüleme: 229 image.jpg 2.7 MB · Görüntüleme: 257 image.jpg 2.5 MB · Görüntüleme: 241
MUSTAFA361 17.05.2016 #3 Bereketli olsun, Allah hasat etmeyide nasip etsin. Biçerdöver biçmiyor dimi bunları, nasıl hasat ediliyor?
Bereketli olsun, Allah hasat etmeyide nasip etsin. Biçerdöver biçmiyor dimi bunları, nasıl hasat ediliyor?
baller 17.05.2016 #7 Ben öyle birşey duymadım bilmiyorum.sadece alternatif ürün olarak denemek istedim
Ağır Abi 17.05.2016 #9 CELAL KARABULUT' Alıntı: bereketli olsun dönüme 150 tl desteği varmış doğru mu Genişletmek için tıkla ... Destek derken nerden duuydunuz bu duyumu?
CELAL KARABULUT' Alıntı: bereketli olsun dönüme 150 tl desteği varmış doğru mu Genişletmek için tıkla ... Destek derken nerden duuydunuz bu duyumu?
Sipahi 17.05.2016 #10 baller' Alıntı: Arkadaşlar ben acemiyim fotolar yüklenmiş mi Genişletmek için tıkla ... Maşallah bereketli olsun. Üçtane foto var.Zirai mücadele yaptınız mı?
baller' Alıntı: Arkadaşlar ben acemiyim fotolar yüklenmiş mi Genişletmek için tıkla ... Maşallah bereketli olsun. Üçtane foto var.Zirai mücadele yaptınız mı?