Bu traktör alınır mı?

5 ana vites ve bu vitesleri 3 e bolen power shift ve 4 takviye vites var.

Vitesi 3 e bölmesi ağır yük altında oldukça avantajlı.

Fiyatı çok yüksek değil ancak alırken bilen bir ustaya detaylı bir şekilde gösterin. Eğer temiz bir traktör ise düzenli bir bakımla uzun süre kullanabilirsiniz

Ben Grand Prix 90 kullanıyorum memnunum yakıt konusunda çok iyi bu traktör 90 a göre çok daha fazla özelliğe sahip memnun kalacağını düşünüyorum bu traktörde dikkat etmeniz gereken şanzımanı; çok fazla vites,takviye seçeneği var dolayısıyla sayısız dişli bulunuyor ve zamanla ötmeler uğultular başlıyor temizini bulursanız uzun yıllar kullanırsınız bir dezavantajı da ikinci eli bayağı sıkıntılı malum fazla tanınmıyor ama alırsanda satmak istemezsin

Ben Grand Prix 90 kullanıyorum memnunum yakıt konusunda çok iyi bu traktör 90 a göre çok daha fazla özelliğe sahip memnun kalacağını düşünüyorum bu traktörde dikkat etmeniz gereken şanzımanı; çok fazla vites,takviye seçeneği var dolayısıyla sayısız dişli bulunuyor ve zamanla ötmeler uğultular başlıyor temizini bulursanız uzun yıllar kullanırsınız bir dezavantajı da ikinci eli bayağı sıkıntılı malum fazla tanınmıyor ama alırsanda satmak istemezsin
Grand prix 95 target hoşuma gidiyo sanırım fiyatları 58 bin 65 bin arasında inşallah zamanı gelince iyi temiz bi tane target denk gelir

145(tam emin olamadım 135 Dr olabilir) lığı bizim köyde var. 3 lu silaj makinesi takıyorlar. Traktör çok güçlü gerçekten.