bu video claas cıları dört köşe yapacak :)

Ynt: bu video claas cıları dört köşe yapacak :)

zekhes link=topic=68356.msg778465#msg778465 date=1380211821' Alıntı:
deli cesareti :))) helal bee kafa tutması yeter vall :))

Fendt e kafa tutmak gerçekten cesaret kaliteli pahalı lastik var altında sert zeminde bu lastiğin avantajı büyük (ilk videodaki fendt in arka tekerleklere cant ve lastik yanakları yönünden dikkat ) tabi üzerine varyo şanzıman ve fendt kalitesi eklenince :)

Zetora yakalanmış, videonun başında kepçesi ile kendini çektirmeye uğraşıyor

ismail_17 link=topic=68356.msg778509#msg778509 date=1380216903' Alıntı:
Zetora yakalanmış, videonun başında kepçesi ile kendini çektirmeye uğraşıyor

valla ismail abi zetor çoğalacak :))) ben niyeti bozuyom ufak ufak..yılbaşına kubota vardı ya aklımda hayırlısı bakalım:) babam zor adamdır.46sene bolindere binmiş zetor metro hikaye..:)))

zekhes link=topic=68356.msg778537#msg778537 date=1380219999' Alıntı:
valla ismail abi zetor çoğalacak :))) ben niyeti bozuyom ufak ufak..yılbaşına kubota vardı ya aklımda hayırlısı bakalım:) babam zor adamdır.46sene bolindere binmiş zetor metro hikaye..:)))
;D ;D ;D tümosan ı dusunmuyor musun :S

tumosannn link=topic=68356.msg778539#msg778539 date=1380220175' Alıntı:
;D ;D ;D tümosan ı dusunmuyor musun :S

tırrrrsss :))) tümoymuş :)) aklımdan geçirmedim beni tanıyamadınmı sen kardeşş :)))) öbür videodan sonra kapıma koymam :)) nededin sen asfaltamı çıksın??? :) tümonun altı toprak zetorun altında halı var demi :))))

Bu tip gösterilere fazla kanmayın lütfen, zira her türlü hileye açıktır. Mesela traktörün ağırlığı, lastik ebadı, zeminin yapısı, halatların bağlantı noktaları yüksekliği; tutunma ve çekmeyi etkiler... Diğer hilelere gelirsek lastiklere spreyleniyor yağ veya mazotu geçtim su bile yeter.
Örneğin Balon Lastikleri SU dolu orta çekiye bağlanmış tek çeker bir MF 285 bile o zeminde alayını bozar.... Be.güçleri ne olursa olsun!.....

Dünyada traktörün OTORİTESİ VE 1 NUMARASI AGCO grubudur. bu markalar CHALLENGER, FEND, MASSEY FERGUSON VE VALTRA dır. Teknoloji Challenger da (tırtıl) üretilir (ABD) sırasıyla aşağıya doğru gelir. Kalite, fonksiyonellik ve her türlü tarım işinde verimlilikte; marka sıralamasıyla aynıdır.

BROKER link=topic=68356.msg779355#msg779355 date=1380456982' Alıntı:
Bu tip gösterilere fazla kanmayın lütfen, zira her türlü hileye açıktır. Mesela traktörün ağırlığı, lastik ebadı, zeminin yapısı, halatların bağlantı noktaları yüksekliği; tutunma ve çekmeyi etkiler... Diğer hilelere gelirsek lastiklere spreyleniyor yağ veya mazotu geçtim su bile yeter.
Örneğin Balon Lastikleri SU dolu orta çekiye bağlanmış tek çeker bir MF 285 bile o zeminde alayını bozar.... Be.güçleri ne olursa olsun!.....

Dünyada traktörün OTORİTESİ VE 1 NUMARASI AGCO grubudur. bu markalar CHALLENGER, FEND, MASSEY FERGUSON VE VALTRA dır. Teknoloji Challenger da (tırtıl) üretilir (ABD) sırasıyla aşağıya doğru gelir. Kalite, fonksiyonellik ve her türlü tarım işinde verimlilikte; marka sıralamasıyla aynıdır.

öcelikler bana yapılana bende yapayımki adet tekerrür etsin..forumumuza hoşgeldiniz..yukarıda yazılanları ciddiye almayın..bizde almadık tazen..hele o videoları hiç almayız zaten bu konu bizim aramızda bir espri malzemesinden ibarettir..bi çok konuda olduğu gibi..kimse kimsenin malına sarkmaz sadece böyle malzemeler buldukmu birbirimizi kızdırırız :) durum bundan ibaret..