Bu videoyu kesin izleyin...

Arkadaşlar bu videoyu facebookta bi arkadaşım paylaşmış ben de sizlerle paylaşmak istedim.Görüntü Osmaniye inin Kadirli ilçesi kümbet köyünden..

Ynt: Bu videoyu kesin izleyin...

selim386 link=topic=29160.msg244799#msg244799 date=1264434632' Alıntı:
Videoyu ekleyemedim.sinir oldum yaff.
Videoyu nerde izleyebiliyorsan o sayfayı aç.. Sonra en üstteki link i kopyala ve yukarıda yazmış olduğun bölüme silgi işaretini tıklayıp gir. Bu linki oraya yapıştır. Gönder..

ali_kockaya link=topic=29160.msg245993#msg245993 date=1264784539' Alıntı:
ben hala izleyemiyorum..
daha şimdi ekledim bende bi sorun yok...
Kod:
http://www.dailymotion.com/video/xc1amr_traktor_tech
linkte bu...bide burdan deneyin isterseniz...

ohaa desem kaç tane motor kımıldamıyo bile 3 steyr bi landini bi de nh kımıldatmıyo..yanlız orası tam bataklık olmuş motor boş çıkmaz ordan..

vay be yerinden kımıldamıyor arkadaki motor geri geri gelip bir vinç gibi bişeyle römorkun arkasına kaldırsa çıkar herhalde

Arkadaşlar çok uğraştım ama ekleyememiştim videoyu.nforcer e maille attım videoyu sağolsun oda ekledi.videoyu bi arkadaşım facebook a eklemiş ben de ordan indirdim.yani ben çekmedim arkadaşım çekmiş.römork ordan çıktımı bilmiyorum..ama bu kadar traktörü ben de işlk defa arka arkaya takılı halde görüyom.

Arkadaşlar pancar değil o römorktaki turp.kadirli de çok yetişir.hatta turp festivalleri var her sene.