Bu yıl İçinde Geçirdiğimiz Kazalar :)

burada yeraltı borusunu yoldan atlatmıslar yagmur yagıp yoldan sel geldikten snra boru arabaları ile gecerken motor gömüldü kendini cıkaramadı, bnde ugrasırken daha da fazla gömdüm :D

burada ise yola kanaldan toprak getirmiştik pancar zamanı yol camur olmasın daha da oyulmasın die, 2 arabaya toplam 24 ton toprak yüklettim kepce ile :)

o kadar yükte lastigin hali :)

daha snra arabanın sag öntekerin altında 2cm lik bi tas varmıs babam damperi kaldırırken yürüyodu yavas yavas, oraya denkgelince araba yavas yavas yatıverdi :)
babam arabayı devirince oraya oturdu 'resmimi cekde faceye koy, altınada arabayı devirdi kara kara düşünüyor yaz' dedi zuha-*-s zuha-*-s

okadar topragı elimizle bosalttık :)

Ynt: Bu yıl İçinde Geçirdiğimiz Kazalar :)

aynen benimde hakikaten kara düşünüyodu adam çok geçmiiş olsun insan olmasını istemez ama cana gelen kazalar olmasında.....

allah beterinden korusun arkadaşım olur böyle şeyler önemli olan cana gelmesin mal bir şekilde halledilir...

geçmiş olsun ömer kazadır olur sanki tamper kaldırıldığındada yolun sol tarafı yatan taraf birazdaha derin gibi ..

ramazanpullu link=topic=49914.msg495697#msg495697 date=1324498447' Alıntı:
geçmiş olsun ömer kaza bu geliyorum demez
aynen abi, eyvallah saolasın...

anayurtlu 3105d link=topic=49914.msg495703#msg495703 date=1324498611' Alıntı:
;D babana güleceğm geldi :D
:D bende hiç ummuyodm böle bişy diceni, kardesimle beraber baya güldük zate zuha-*-s

Freston link=topic=49914.msg495704#msg495704 date=1324498742' Alıntı:
:D allah daha kötüsünü göstermesin olacak kaza bunlar olsun.
amin, cümlemize...

Ahmet745 link=topic=49914.msg495708#msg495708 date=1324498817' Alıntı:
aynen benimde hakikaten kara düşünüyodu adam çok geçmiiş olsun insan olmasını istemez ama cana gelen kazalar olmasında.....
aynen cana gelicegine mala gelsin...

sinan1 link=topic=49914.msg495712#msg495712 date=1324498939' Alıntı:
allah korumuş arabaları keşke çift piston yapsaydın o zaman devrilmezdi
evt cift pistonları ne kadr ugrassan da deviremiyosnu, bu arabalar 2003 yapımı o zmnlar eniştem koymamıs işte cift pistonu :)
arabaları yapan eniştem...

_ÖzGüR_ link=topic=49914.msg495713#msg495713 date=1324498951' Alıntı:
allah beterinden korusun arkadaşım olur böyle şeyler önemli olan cana gelmesin mal bir şekilde halledilir...
DONAT_01 link=topic=49914.msg495723#msg495723 date=1324499395' Alıntı:
Allah beterinden korusun
aynen...

atabey link=topic=49914.msg495718#msg495718 date=1324499167' Alıntı:
geçmiş olsun ömer kazadır olur sanki tamper kaldırıldığındada yolun sol tarafı yatan taraf birazdaha derin gibi ..
evt biraz derin o taraf, hatta su resimde araba baya yattı sola tla ile biraz divindirdim baktım araba gidiyo, babamı aradım ;D devrilirse de onda devrilsin die, ben devirsem ne olacakları biliyorum bim-*s ;D

yolun genelinde hafiften sola yatıklık vardı, da asıl arabayı deviren o sağ ön tekerin altındaki ufacık tas oldu :)

peder bey yıkılmış romok gidince :D geçmiş olsun zaetn motor adam akıllı battı mı debelendikçe beter oluyor :)

Çağrı link=topic=49914.msg495757#msg495757 date=1324501045' Alıntı:
peder bey yıkılmış romok gidince :D geçmiş olsun zaetn motor adam akıllı battı mı debelendikçe beter oluyor :)
zuha-*-s zate bu toprak işini istemeyerek yapmak zorunda kalmıstı dedem yüzünden, bide romorku devirince sinirleri alt üst oldu heralde tamamen gitti babam .D
bi sigara yaktı foto cekindi zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s

Yahu hangimizin başına gelmedi ki böyle ufak kazalar. Önemli olan sinirlenip kalp kırmak değil ondan da bir mutluluk çıkarmak. Baban en iyisini apmış kardeşim :)

Usta geçmiş olsun önemli olan kalplerin kırılmaması romoğun biri gider biri gelir allah beterinden korusun yalnız senin peder beye çok güldüm yav :D

Geçmiş olsun. Kaza geliyorum demez. Amcamda birkaç sene önce bizim 70-66 ' yı nerdeyse tepesine kadar batırmıştı. Babamla yanına gittik. Ben belimde kamera olduğunu görünce kızacaklar diye kamerayı saklıyordum. Amcam demezmi çek bir fotoğrafımı da akşama Facebook ' a atarız...:D