Buda Bizim Düldül :))) Ve Bostan Ekimi

grnt242.jpg

Bostan yeri hazırlıyor
img0843a.jpg

Bostan ekimine basladık
img0864b.jpg

img0869v.jpg

Ynt: Buda Bizim Düldül :))) Ve Bostan Ekimi

Neden Bu Kadar Bosluk Kaldı Anlamadım Ama neyse Ilk resım Gecen seneden onuda oylesıne koyuyum dedım sımdıden cok tesekkurler yorum yapanlara

bahçede , tarlada iş yaparken mangal yapmakta ayrı bi zevkli oluyor demi...:) paylaşım için teşekkürler.

emeğine sağlık kardeş.senin düldül bahçe ve küçük arazi için mükemmel :) ara işleri için tam

O düldül sağlam bir motor..

Hayırlısı ile hafta sonu bostana çapa yapmaya gitcez, fotoları eklemeye çalışacağım.

Güzel paylaşım, eline sağlık. 165 farklıdır ! :)

hepınıze tesekkurler o ılk resım gecen seneden o bostanı ektıkten sonra bıızım agıla gıttık asıl mangal orda yandı NAC91 Ankara Kalecik orası :D ayrıca hasan abi gondermemı gonderırım tabı ayrıca su var bostan ektıkten sonrakı mangal partisi resmıde koyuyum dur oburu eskımıstı :D
img0873u.jpg

Buyrun beyler buda bostanı ektıkten sonrakı mangal partısı burda daha 3 4 kısı var bı 10 kısıde arkamızda vardı ayrıca ordakı yuzu gozukmeyen sapkalıda benım sırf sevkıne kafamı kazıttım :D nasıl olacak dıye hehe

sizin bostan ekimi iyiymiş ekimden sonra hemen mangal bizdede ektiler ama ben ekime yetişemedim fotoğraf çekemedim artık sulama zmanı fotoları paylaşırım paylaşım için tşk.

Ön taraftaki yazı güzel ' BABALAR ÖNDE GİDER ' aynısı bizdede bizimki nde tampon ve kabinde var çekimler güzel bereketli olsun

son resimde iz mi yapıyorsunuz yoksa çekirdekleri içindenmi atıyorsunuz. eline sağlık