Arkadaşlar merhaba uzun zamandır paylaşım yapmıyorum. Ülke Verimliliği adına sizlere naçizane kendi deneyimlerimi aktarmaya çalışacağım. Umarım faydalı olur. Sizlerinde görüş ve önerilerini bekliyor olacağım iyi seyirler.
Glosa.Maşallah çeşit ne
Evet pası 2 defa uyguluyorumBereketli olsun. Pası iki defa uyguluyorsun herhalde
Hocam selam ben de sizin gibi yaptığım işi daha mükemmel hale getirmek için uğraşıyorum. Attığınız pas ilaçları ve varsa yaprak beslemeleri nelerdir ?Evet pası 2 defa uyguluyorum
Bayer ve basf başka ilaç kullanmıyorum. Kök ilacı Bayer input, pas için opera max kullandım. Pas ile birlikte çinko ağırlıklı hümik asit kullandım,Hocam selam ben de sizin gibi yaptığım işi daha mükemmel hale getirmek için uğraşıyorum. Attığınız pas ilaçları ve varsa yaprak beslemeleri nelerdir ?
Kök ilacını bitki hangi evredeyken kullandınızBayer ve basf başka ilaç kullanmıyorum. Kök ilacı Bayer input, pas için opera max kullandım. Pas ile birlikte çinko ağırlıklı hümik asit kullandım,
Kardeşlenme sonu, tarih olarak 30 Mart’ta attım, ekiliş 15 kasım. Genel olarak kıştan çıkışta bulduğum ilk fırsatta atarımKök ilacını bitki hangi evredeyken kullandınız
Maşallah çeşit ne
Maşallah çeşit ne
Bayer ve basf başka ilaç kullanmıyorum. Kök ilacı Bayer input, pas için opera max kullandım. Pas ile birlikte çinko ağırlıklı hümik asit kullandım,
Bereketli olsun.Çinko ağırlıklı hümik asit olarak hangi marka ürün kullandınız.Bayer ve basf başka ilaç kullanmıyorum. Kök ilacı Bayer input, pas için opera max kullandım. Pas ile birlikte çinko ağırlıklı hümik asit kullandım,