Buğday İlaçlama Ve Boy Hakkında

Merahaba Arkadaşlar Yarın Koye Gitcem Mercimek Ekmeye Aynı Zamanda Ekin Tarlalarında Ot Çokmuş Ekinler Büyüdü Diye Girmeyin Diyolarmış Acaba Kaç Cm ' e Kadar Sorun Olmaz Geri Dikilmezlermi Acaba ?

Ynt: Buğday İlaçlama Ve Boy Hakkında

benbekirya link=topic=82973.msg989228#msg989228 date=1428012044' Alıntı:
Merahaba Arkadaşlar Yarın Koye Gitcem Mercimek Ekmeye Aynı Zamanda Ekin Tarlalarında Ot Çokmuş Ekinler Büyüdü Diye Girmeyin Diyolarmış Acaba Kaç Cm ' e Kadar Sorun Olmaz Geri Dikilmezlermi Acaba ?

O girmeyin diyenler kim? Gerçekten merak ettim.

sebazios link=topic=82973.msg989254#msg989254 date=1428043975' Alıntı:
O girmeyin diyenler kim? Gerçekten merak ettim.
Bizimkine geçen bi Abi denk geldi nıtrat için atayım mı dedi seninkinide bende at dedim..Gübre güzelce atmış cıkmış fakat gübre artmış aralardan bi daha girmiş :)

çamur bile olsa gir iz kalsın tarlada bir sonraki ilaçları o izlerden yapacaksın kolay gelsin

Ne Pas İlacı Ne Süne İlacı Veririrz Sadece Çimen Gübresi Nitrat Dediğiniz Bu Herhalde Birde Ot İlacı İşte Ot İlacınıda Biz Ve 3 5 Kisiyi Geçmez Atanlarda İlacada Geç Kaldık Herahlde Babam Çatallandı Ekin Dedi Ama Bilmiyorum

Bence kalkmasada girmelisiniz ot kestimi buğday olmaz ve buğdayda yabancı madde miktarı fazla çıktımı süne ile beraber oda fiyatı düşürür yani girerseniz daha karlı çıkarsınız