PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
BUĞDAYDA HANGİ AMİNO ASİT
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="adurak59" data-source="post: 1319985" data-attributes="member: 77588"><p>Valla isabionu da denedim megafolu'da. Güzel ürünler ama fiyat performans olarak Doğan Can Seyhan Bey'in Yaprakcan ürününü geçen sene buğday, ayçiçeği ve nohutta kullandım. Taban gübresiz kumsal tarlada potasyum ve magnezyum yerlerde olan tarlada 580 kg buğday biçtik. Diğer ürünlerde 320 kg ayçiçeği 290 kg nohut biçtik. Türkiye'de geçtiğimiz yıl 290 kg nohut biçen daha duymadım. Babam da daha 320 kg ayçiçeğini bizim tarlalarda görmemiş. Ayçiçeğini 3 tarlada denedim. 38 dekar ayçiçeğinin 30 dekarına kullandığım yer 320 kg ayçiçeği verdi. 33 dekar ayçiçeğinin 25 dekarına attığım yer 290 kg verdi. 42 dekar tarlaya kullanmadım 250 kg ayçiçeği biçtik. Kullandığım yerle kullanmadığım yerin ayçiçeğinin analizini yaptırdım. 75 gr bor ile kullandım yaprakcanı. Yağ oranı 4 puan yüksek çıktı.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="adurak59, post: 1319985, member: 77588"] Valla isabionu da denedim megafolu'da. Güzel ürünler ama fiyat performans olarak Doğan Can Seyhan Bey'in Yaprakcan ürününü geçen sene buğday, ayçiçeği ve nohutta kullandım. Taban gübresiz kumsal tarlada potasyum ve magnezyum yerlerde olan tarlada 580 kg buğday biçtik. Diğer ürünlerde 320 kg ayçiçeği 290 kg nohut biçtik. Türkiye'de geçtiğimiz yıl 290 kg nohut biçen daha duymadım. Babam da daha 320 kg ayçiçeğini bizim tarlalarda görmemiş. Ayçiçeğini 3 tarlada denedim. 38 dekar ayçiçeğinin 30 dekarına kullandığım yer 320 kg ayçiçeği verdi. 33 dekar ayçiçeğinin 25 dekarına attığım yer 290 kg verdi. 42 dekar tarlaya kullanmadım 250 kg ayçiçeği biçtik. Kullandığım yerle kullanmadığım yerin ayçiçeğinin analizini yaptırdım. 75 gr bor ile kullandım yaprakcanı. Yağ oranı 4 puan yüksek çıktı. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
BUĞDAYDA HANGİ AMİNO ASİT
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt