PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
BUĞDAYDA HANGİ AMİNO ASİT
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="aenema" data-source="post: 1322698" data-attributes="member: 86165"><p>Tamamdır hocam doğrudur.</p><p></p><p>Maddi durumum el veriyor olsa gayet güzel gübre üretim tesisi kurardım.</p><p></p><p>Humik fulvik asit aldatmacalarına girmek istemediğim için aminoasit kullanıyorum zaten.</p><p></p><p>Bizim ürettiğimiz ya da herhangi birinin ürettiği ürünün sizin ürettiğinizin kalitesine yaklaşamama sebebi nedir ? Size vahiyle mi geldi bilgi onu anlamadım ?</p><p></p><p>Tamam kendi ürününüz vardır ama başkasının malını kötüleyerek ticaret yapılmaz..</p><p></p><p>Ben size dedim ki doğrudur ancak düşük maliyet gibi bi amacım yok daha kaliteli bir içerik benim istediğim diye. Sizinkine kötü demedim yakışmaz bence bu tutum bana da size de ..</p><p></p><p></p><p>Sizin ürününüze geleyim</p><p>leonardit + koh > potasyum da burdan geliyor zaten.</p><p></p><p></p><p>20 litre çözeltinin içinde</p><p></p><p>100 gram çinko sülfat</p><p>100 gram bakır sülfat</p><p>%5 kükürt de burdan geliyor zaten.</p><p></p><p>Düşük kaliteli bir hayvansal amino asit = kg/20tl maks.</p><p>(Yapraktan beslemede hayvansal aminoasit en son tercih olmalı)</p><p></p><p>200er gram üre ve fostor</p><p></p><p>Belki en maliyeti yüksek içerik az bir miktar fulvik asit. onun da kaynağı belli değil.</p><p></p><p></p><p></p><p>Yani bulunmaz hint kumaşı gibi yaklaşmanın alemi yok, fiyatına göre normal yani tabiki işe yarar ben bunu kötü yorum yapmak için yazmıyorum öyle bi iddiam da derdim de yok.</p><p></p><p>Ancak sadece sizin ürününüz iyi diğerlerinin hiçbirisi işe yaramaz tarzı bi tutumunuz var.</p><p></p><p>Ama açık konuşayım ben bunu tarlama sokmam. Zaten yılda 2 kez yapraktan bitki besleme şansım var onu da bu ürünle harcamam diyorum.</p><p></p><p></p><p>Sıradan toz gübre içerikleri ve %30 bitkisel aminoasit ile bunun 2-3 katı zengin bir içeriği aynı fiyata mal ederim.</p><p></p><p>Ancak sizi de takdir ediyorum nispeten düşük kar marjı ile çalışıyorsunuz ucuz maliyetle çiftçiye hazır halde ürün tedarik ediyorsunuz.</p><p></p><p>Polemiğe girmeye gerek yok iddialaşmaya da gerek yok. Yapıcı eleştiri olarak görürseniz bu diğer ürünleri kötüleme ve kendi ürününüzü yüceltme tutumunuzdan vazgeçin. Çok çok kaliteli ürünler var ve sizin ürünün 10 katı maliyetle bile olsa yine de tercih sebebi olabilecek.</p><p></p><p>Serbest piyasa herkesin kendi tercihi size de işinizde başarılar.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="aenema, post: 1322698, member: 86165"] Tamamdır hocam doğrudur. Maddi durumum el veriyor olsa gayet güzel gübre üretim tesisi kurardım. Humik fulvik asit aldatmacalarına girmek istemediğim için aminoasit kullanıyorum zaten. Bizim ürettiğimiz ya da herhangi birinin ürettiği ürünün sizin ürettiğinizin kalitesine yaklaşamama sebebi nedir ? Size vahiyle mi geldi bilgi onu anlamadım ? Tamam kendi ürününüz vardır ama başkasının malını kötüleyerek ticaret yapılmaz.. Ben size dedim ki doğrudur ancak düşük maliyet gibi bi amacım yok daha kaliteli bir içerik benim istediğim diye. Sizinkine kötü demedim yakışmaz bence bu tutum bana da size de .. Sizin ürününüze geleyim leonardit + koh > potasyum da burdan geliyor zaten. 20 litre çözeltinin içinde 100 gram çinko sülfat 100 gram bakır sülfat %5 kükürt de burdan geliyor zaten. Düşük kaliteli bir hayvansal amino asit = kg/20tl maks. (Yapraktan beslemede hayvansal aminoasit en son tercih olmalı) 200er gram üre ve fostor Belki en maliyeti yüksek içerik az bir miktar fulvik asit. onun da kaynağı belli değil. Yani bulunmaz hint kumaşı gibi yaklaşmanın alemi yok, fiyatına göre normal yani tabiki işe yarar ben bunu kötü yorum yapmak için yazmıyorum öyle bi iddiam da derdim de yok. Ancak sadece sizin ürününüz iyi diğerlerinin hiçbirisi işe yaramaz tarzı bi tutumunuz var. Ama açık konuşayım ben bunu tarlama sokmam. Zaten yılda 2 kez yapraktan bitki besleme şansım var onu da bu ürünle harcamam diyorum. Sıradan toz gübre içerikleri ve %30 bitkisel aminoasit ile bunun 2-3 katı zengin bir içeriği aynı fiyata mal ederim. Ancak sizi de takdir ediyorum nispeten düşük kar marjı ile çalışıyorsunuz ucuz maliyetle çiftçiye hazır halde ürün tedarik ediyorsunuz. Polemiğe girmeye gerek yok iddialaşmaya da gerek yok. Yapıcı eleştiri olarak görürseniz bu diğer ürünleri kötüleme ve kendi ürününüzü yüceltme tutumunuzdan vazgeçin. Çok çok kaliteli ürünler var ve sizin ürünün 10 katı maliyetle bile olsa yine de tercih sebebi olabilecek. Serbest piyasa herkesin kendi tercihi size de işinizde başarılar. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
BUĞDAYDA HANGİ AMİNO ASİT
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt