S.a arkadaşlar Bugün Buğdaya bakmaya gittim buraya dekara 28 kg Marmara tohumun Yubileyana 100 atıldı tohuma radixol toz karıştırıldı, taban gübresi olarak dekara 22 kg dap gübresi atıldı...Tüm bunlara rağmen sonbahar ayında çıkış sulaması yapamadık ve yağmurda yağmadı bitki sayısını yine yakalayamadık ( geçen sene mısır ve yoncada da ayını sorunu yaşamıştım
) 20 gün öncede dekara 22 kg üre atıldı..Buraya 10-15 gün sonra Lombırıco nun aminoasit,çinko ve humik-fulvik uygulaması yapılacak...Bu ay sonunda dekara 22 kg Amonyum Sülfat atılacak ve sulamaya başlayacağız 1. suda sıvı kükürt uygulanacak.. Ardından 2. su öncesi yeniden ot ilacı ile birlikte yine aminoasit,çinko ve humik-fulvik uygulanacak ardından 2. su verilecek.. 3. ve 4. sularda ise dekara 10 ar kg olmak üzere toplam 20 kg de 33 nitrat uygulaması yapılacak..Tabi bunlar istediklerimiz o gün gelince ne olur bilemeyiz inşallah istediklerimizi uygularız..Ama tüm bunlara rağmen seyrek olduğu için belli bir verimi geçemeyeceğiz..Hepinize Kolay Gelsin Diyorum..Hayırlı Bereketli Bol kazançlar diliyorum..Hersey gönlünüzce olsun..
Not: Traktörü yeni aldık 2005 model.Harmak balya makinası ile balya yapacak bugün mısır ekeceğim yeri hazırladı...
Not: Traktörü yeni aldık 2005 model.Harmak balya makinası ile balya yapacak bugün mısır ekeceğim yeri hazırladı...