bugdayı nereye bosaltıyoruz

arkadaslar tırı cagırıyorum cok gec gelıyo o gelene kadar satın aldıgımız kamyona bosaltıyorum ama onuda nasıl nereye bosaltacagımı bılmıyorum yardım edebılırmısınız bugdayım kamyon da kaldı

Ynt: bugdayı nereye bosaltıyoruz

gitarist-ersin link=topic=16194.msg144765#msg144765 date=1233242703' Alıntı:
arkadaslar tırı cagırıyorum cok gec gelıyo o gelene kadar satın aldıgımız kamyona bosaltıyorum ama onuda nasıl nereye bosaltacagımı bılmıyorum yardım edebılırmısınız bugdayım kamyon da kaldı
kamyona doldurduktan sonra evde silonun havuzuna yanaş ve 0 tuşuna bas damper kalkar boşalır yada paraya ihtiyacın varsa borsadaki silonun havuzuna boşalt aynı şekilde sonra 1 tuşu ile damperi indir.

gitarist-ersin link=topic=16194.msg145028#msg145028 date=1233266610' Alıntı:
arkadaslar ıneklerı tarlaya goturmek ıcın romorka nasıl bındırebılırız

bu başka bir yerde anlatılmıştı siteyi iyi araştır bulursun.

aslın da tüm soruların cevabı sitede var araştırıldığında bulunabilir. iyi oyunlar

Ynt: bugdayı nereye bosaltıyoruz

İnek arabasını al.Ahırın arkasından dolaş.Küçük boşluğa geri geri yanaşınca inekler biniyor.Sonra tarlaya git ve inekleri otlat.