buğdaylar niye verimsiz

arkadaşlar simtractorde oyun açtım kendime ilk başladığımda tarlaları biçtim sürdüm ve ektim buğdaylar çıktı ama ilk başladığındaki verimi alamıyorum şimdi tarlanın baştan etrafını biçiyorum 1 ton alıyorum ilk başladığımda bir başta 1 ton alıyorum neden acaba yardım edermisiniz

Ynt: buğdaylar niye verimsiz

benim bi problemim varda hayvan gübresi ve ilaç nasıl atılıyor yardımınız için şimdiden teşşekkürler

hayvan gübresini tankeri veya elezonlu gibi makine var onu tak < bu tuşun bulunduğu yere bas ama hayvanların olduğu yerde bi boru var onun altına yanş dolduktan sonra tarlaya git

atilla link=topic=8616.msg101679#msg101679 date=1227897407' Alıntı:
çok abartılı diye düşünüyorum ...2 ton ...
elezonlu gıbı dedıgın makıne ekın doldurmak ıcın gubre atmak ıcın bı tane yesıl romork bıde tanker var bu 2sınle atabılırsın gubre

tamam bundan sonra zamanında yapacağım yorumlarda okudum gerçek zamanda ne yapıyorsan oyunun zamanında da onu yapacaksın

mithat422 link=topic=8616.msg138282#msg138282 date=1232367363' Alıntı:
tamam bundan sonra zamanında yapacağım yorumlarda okudum gerçek zamanda ne yapıyorsan oyunun zamanında da onu yapacaksın
Ee tabi herseyin bi zamanı var örneğin tarlayı biçip hemen sürdükten sonra ekilmez :)Ekim ayı gelince tekrar bastan tarlanı sür ondan sonra gübrele ek ne ekiyorsan.Unutma ne ekersen onu biçersin :D