BUĞDAYLARA 15 KG. ÜRE ATTIK

Ynt: BUĞDAYLARA 15 KG. ÜRE ATTIK

Güzel paylaşım. Bereketli olsun. İrtem ' de sınır kesici var galiba. Yerlilerde hiç görmemiştim. Sonradan mı taktırdınız? Makina eski model gördüğüm kadarıyla.

alipasalierkan link=topic=82018.msg974432#msg974432 date=1424632133' Alıntı:
Güzel paylaşım. Bereketli olsun. İrtem ' de sınır kesici var galiba. Yerlilerde hiç görmemiştim. Sonradan mı taktırdınız? Makina eski model gördüğüm kadarıyla.

Evet sonradan takıldı. Orjinalinde şu anda var mı bilmiyorum. Sanayide amazone ' nin aynısı yapılarak takıldı. 5 yıldan beri kullanıyoruz.

kaskin4 link=topic=82018.msg974445#msg974445 date=1424632826' Alıntı:
Evet sonradan takıldı. Orjinalinde şu anda var mı bilmiyorum. Sanayide amazone ' nin aynısı yapılarak takıldı. 5 yıldan beri kullanıyoruz.
Ayıptır sorması ne işe yarıyo bu sınır kesici ?

kaskın04 bu sınır kesıcı ne demek ne ıse yarıyor acaba...yukarıda bır arkadas da sormus ben tekrar sorayım dedım...belkı gozden kacmıstır...

hayırlı uğurlu ve bereketli olsun. Bende arpalara attım şubatın 6 da. Erken gübre atmanın daha doğrusu sıcaklığın düşük olduğu dönemde faydası var mı ...Tecrübe eden arkadaşlar gübreyi attık eridi ve sıcaklık sıfırın altına düştü gübrede kayıp oranı ne olur