bügün 288 in motor yagını ve yag filtresini degiştim

Ynt: bügün 288 in motor yagını ve yag filtresini degiştim

paylaşım için teşekkürler...kaç litre yağ alıyo mf....

ağır abi link=topic=26285.msg218100#msg218100 date=1254074263' Alıntı:
hangı marka yag kullnıyorsun saatını gecırdıgın oluyormu ayrıca
massey ferguson orj yagını kulllanıyorum saatini hic gecirmedım erken bıle degiştiriyorum

geçmiş olsun dielim abi ah şu perkinsler ne olur 7 l yağla 480 bile 7 l alıyor

eline saglık arkadaşım çok güzel paylaşım klay gelsin bakım er motora şart çalıştıgı sürece yigcekki yedirsin

traktöre temiz biniyorsun ,bakım şart ,eline sağlık güzel paylaşım...sana bir abi tavsiyesi,kaputun üstüne ,kılıfı güneten korumak için takıyorsun galiba...ama bence hiç iyi yapmıyorsun,,çünkü kaputla bezin arasına giren toz zamanla boyayı bozuyor...bende kullanmıştım masseyde sonra söktüm :)

samsunbafra link=topic=26285.msg218216#msg218216 date=1254124097' Alıntı:
traktöre temiz biniyorsun ,bakım şart ,eline sağlık güzel paylaşım...sana bir abi tavsiyesi,kaputun üstüne ,kılıfı güneten korumak için takıyorsun galiba...ama bence hiç iyi yapmıyorsun,,çünkü kaputla bezin arasına giren toz zamanla boyayı bozuyor...bende kullanmıştım masseyde sonra söktüm :)
ewet oyle oluyordur ama arasıra cıkarıp cıla suruyorum boyayı canlandırsın dıye

bakım yapmak iyidir eline sağlık güzel paylaşım