PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
büğün dolmaz çakıldı, %30
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="marican22" data-source="post: 1417737" data-attributes="member: 3412"><p>Hepimize geçmiş olsun. Umarım bukadarla atlatiriz ama aciklamalara göre zenginin bankada faizdeki parasini besleyecegiz şuanda da. Bu arada tahvil faizleri %22 lere çıkmış gibi.</p><p>Analizci yada ekonomist değilim ancak soylemeden geçemeyeceğim. </p><p>3.5 yasinda bi oğlum var. Gelecegi icin her yıl arttırdığım paramı dolar olarak biriktirdim. 4.5 TL lerden dolar satin almaya basladim. Yukarda 8.5 TL lerden almadığını yazan arkadaş gibi bende en son o civardan almıştım bu yılın gubre mazot vs hesabını ciktiktan sonra. Kasım sonu gibi de motorsikletimi sattım 100.000 TL civarına. 11 TL lerden dolar almıştım. Tamamen biriktirme amaçlı benim çabam. Ancak durum şudur ki malesef TL her gecen gun gectigimiz gunu aratiyor bize. Keske sabit bi paritesi olsa bizde paramizda kalsak. </p><p>Kazandığımız 3 kuruş (binlerce kere şükür) coluk çocuğumuzun rızkını da en iyi sekilde değerlendirin lütfen. </p><p>Ekimde 140.000 TL nakitte kalmasaydin keske de en azindan bir mala baglasaydin. O zaman aldıklarımızı simdi 200.000 e alamiyoruz malesef. </p><p>Kimseye karismak haddim degildir yanlis anlaşılmasın lütfen. Alin terimiz bosa akmasın bizden sonrakilere 1 çizi daha fazla yer bırakalım bizim gidemediğimiz tatillerde 2 gun fazla tatil yapsınlar.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="marican22, post: 1417737, member: 3412"] Hepimize geçmiş olsun. Umarım bukadarla atlatiriz ama aciklamalara göre zenginin bankada faizdeki parasini besleyecegiz şuanda da. Bu arada tahvil faizleri %22 lere çıkmış gibi. Analizci yada ekonomist değilim ancak soylemeden geçemeyeceğim. 3.5 yasinda bi oğlum var. Gelecegi icin her yıl arttırdığım paramı dolar olarak biriktirdim. 4.5 TL lerden dolar satin almaya basladim. Yukarda 8.5 TL lerden almadığını yazan arkadaş gibi bende en son o civardan almıştım bu yılın gubre mazot vs hesabını ciktiktan sonra. Kasım sonu gibi de motorsikletimi sattım 100.000 TL civarına. 11 TL lerden dolar almıştım. Tamamen biriktirme amaçlı benim çabam. Ancak durum şudur ki malesef TL her gecen gun gectigimiz gunu aratiyor bize. Keske sabit bi paritesi olsa bizde paramizda kalsak. Kazandığımız 3 kuruş (binlerce kere şükür) coluk çocuğumuzun rızkını da en iyi sekilde değerlendirin lütfen. Ekimde 140.000 TL nakitte kalmasaydin keske de en azindan bir mala baglasaydin. O zaman aldıklarımızı simdi 200.000 e alamiyoruz malesef. Kimseye karismak haddim degildir yanlis anlaşılmasın lütfen. Alin terimiz bosa akmasın bizden sonrakilere 1 çizi daha fazla yer bırakalım bizim gidemediğimiz tatillerde 2 gun fazla tatil yapsınlar. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
büğün dolmaz çakıldı, %30
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt