PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
büğün dolmaz çakıldı, %30
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="toztoprak" data-source="post: 1418169" data-attributes="member: 59451"><p>Teknoloji özürlü insanlık deyince üstünemi alındın yoksa? alındıysan kötü olmuş, zira bunun bir deyim şeklinde genel olarak dünya insanlığını tanımlamada kullanıldığını bilmeniz gerekirdi, çünkü malum teknoloji çok hızlı, herkez takibedemez, başdöndürücü gelişmeler oluyor, bu yüzden tüm insanlığın zaten gelişim hızına paralel teknolojiye ayak uydurması beklenemez, o yüzden deniyor daha çok, ama yeni nesillerin teknolojiyi kullanacağı ortada, kullanamayan çoğunlukta olduğu için böylesi uygun bencede, herşeyden öte ben bile teknoloji özürlü sınıfındayım malesef.</p><p></p><p> Bende o kadar teknolojinin her adımını bilemem ama genel olarak altın ve dolar alırdım eskiden bu yana, son senelerde dolara talep yerine USDT alıp koymayı alışkanlık edinmeye başladım, iyide oldu, öyle faizmiş o çıkmış bu inmiş alayım satayım bu işleri anlamam tercihimde olmaz, sadece paramın satınalma gücüne kafam basar. Araba fiyatları ülkede yüksek bana göre , değer kazanıyor diyenlere gülüyorum sadece, ev fiyatları yüksek ha deyince değrlenecek bişey almak zor, tarla deseniz bedava versen almıycam o derece yatırım yapmam, o zaman paramın değerini koruyacak, satınalma gücünü koruyacak bişeylere koymam lazım, lazım olunca gerektiği kadar bozdurup işimi görmelyim, benim mantığım bu kadar basit. TL de duramam, parayıda harcayamam pintinin tekiyim, yinede güzel dileklerinize teşekkürler, iyi ve güzel günlerde harcayabileceğim, değerini kaybetmeyecek kadar yatırımım var şükür, olay zeka değil tercih meselesi, tercihinize göre yolunuzu çizme meselesi diyorum, bunu yaparken teknolojinin nimetlerindende faydalanmak üstün zekayı gerektirmez, bana uyan bişeyi neden kullanmayayım yada neden talep etmeyeyimki değilmi?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="toztoprak, post: 1418169, member: 59451"] Teknoloji özürlü insanlık deyince üstünemi alındın yoksa? alındıysan kötü olmuş, zira bunun bir deyim şeklinde genel olarak dünya insanlığını tanımlamada kullanıldığını bilmeniz gerekirdi, çünkü malum teknoloji çok hızlı, herkez takibedemez, başdöndürücü gelişmeler oluyor, bu yüzden tüm insanlığın zaten gelişim hızına paralel teknolojiye ayak uydurması beklenemez, o yüzden deniyor daha çok, ama yeni nesillerin teknolojiyi kullanacağı ortada, kullanamayan çoğunlukta olduğu için böylesi uygun bencede, herşeyden öte ben bile teknoloji özürlü sınıfındayım malesef. Bende o kadar teknolojinin her adımını bilemem ama genel olarak altın ve dolar alırdım eskiden bu yana, son senelerde dolara talep yerine USDT alıp koymayı alışkanlık edinmeye başladım, iyide oldu, öyle faizmiş o çıkmış bu inmiş alayım satayım bu işleri anlamam tercihimde olmaz, sadece paramın satınalma gücüne kafam basar. Araba fiyatları ülkede yüksek bana göre , değer kazanıyor diyenlere gülüyorum sadece, ev fiyatları yüksek ha deyince değrlenecek bişey almak zor, tarla deseniz bedava versen almıycam o derece yatırım yapmam, o zaman paramın değerini koruyacak, satınalma gücünü koruyacak bişeylere koymam lazım, lazım olunca gerektiği kadar bozdurup işimi görmelyim, benim mantığım bu kadar basit. TL de duramam, parayıda harcayamam pintinin tekiyim, yinede güzel dileklerinize teşekkürler, iyi ve güzel günlerde harcayabileceğim, değerini kaybetmeyecek kadar yatırımım var şükür, olay zeka değil tercih meselesi, tercihinize göre yolunuzu çizme meselesi diyorum, bunu yaparken teknolojinin nimetlerindende faydalanmak üstün zekayı gerektirmez, bana uyan bişeyi neden kullanmayayım yada neden talep etmeyeyimki değilmi? [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
büğün dolmaz çakıldı, %30
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt