PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
büğün dolmaz çakıldı, %30
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="toztoprak" data-source="post: 1433194" data-attributes="member: 59451"><p>Arkadaş cevabını vermiş, zamanında tether in ne olduğunu yazmaya çalıştım, ha dolar almışın ha tether farketmez ikiside aynı kapıya çıkar, hatta içeride dolar alarak dolara talep getirmiyorum böylelikle diyede bahsettim. fakat coin olduğu için coinlere mesafeli duranların tether hakkında bilgi sahibi olmadan önyargılı düşünerek batma senaryoları akıllarına geliyor. </p><p></p><p> Bakın TL bir para birimidir, TL yi zamanında bankere verenler oldu, nasılki bankerler parayı alıp tüydü, coinlerde para birimidir coinlerin güvenliğini sağlayamazsanız ve götürür todex gibi borsalara yatırırsanız todex gibi borsaların sahipleri paraları alır tüyer, bunlar dolandırıcılıktır ve bu tip dolandırıcılığın sorumlusu tamamen paranın sahibidir, paranızın güvenliğini almalısınız, her yerde güvenli durmaz para dediğin bilrisiniz işte, her türlü paranın güvenliğini kendiniz almalısınız, tether i soğuk cüzdana çekiyorum, benden kimse alıp tüyemez, değeride dolarla birebir eşit, anlayacağınız dolar TL karşısında ne kadar düşerse o kadar düşer, ne kadar çıkarsa o kadar çıkar mesele basit.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="toztoprak, post: 1433194, member: 59451"] Arkadaş cevabını vermiş, zamanında tether in ne olduğunu yazmaya çalıştım, ha dolar almışın ha tether farketmez ikiside aynı kapıya çıkar, hatta içeride dolar alarak dolara talep getirmiyorum böylelikle diyede bahsettim. fakat coin olduğu için coinlere mesafeli duranların tether hakkında bilgi sahibi olmadan önyargılı düşünerek batma senaryoları akıllarına geliyor. Bakın TL bir para birimidir, TL yi zamanında bankere verenler oldu, nasılki bankerler parayı alıp tüydü, coinlerde para birimidir coinlerin güvenliğini sağlayamazsanız ve götürür todex gibi borsalara yatırırsanız todex gibi borsaların sahipleri paraları alır tüyer, bunlar dolandırıcılıktır ve bu tip dolandırıcılığın sorumlusu tamamen paranın sahibidir, paranızın güvenliğini almalısınız, her yerde güvenli durmaz para dediğin bilrisiniz işte, her türlü paranın güvenliğini kendiniz almalısınız, tether i soğuk cüzdana çekiyorum, benden kimse alıp tüyemez, değeride dolarla birebir eşit, anlayacağınız dolar TL karşısında ne kadar düşerse o kadar düşer, ne kadar çıkarsa o kadar çıkar mesele basit. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
büğün dolmaz çakıldı, %30
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt