bunlada benden mutlaka bakın !
B By_eSeS 18.11.2010 #5 Ynt: bunlada benden mutlaka bakın ! allah nazardan saklasın guzel aletlerın var bı kac donumde bana yer surersınartık !ellerıne saglık c ok guzel olmuslar.!
Ynt: bunlada benden mutlaka bakın ! allah nazardan saklasın guzel aletlerın var bı kac donumde bana yer surersınartık !ellerıne saglık c ok guzel olmuslar.!
sayman65 18.11.2010 #6 Ynt: bunlada benden mutlaka bakın ! eline sağlık.güzel paylaşım olmuş. eğer yaşın gençse grafik üzerine okumanı tavsiye ederim.
Ynt: bunlada benden mutlaka bakın ! eline sağlık.güzel paylaşım olmuş. eğer yaşın gençse grafik üzerine okumanı tavsiye ederim.
R reklam 22.11.2010 #9 Ynt: bunlada benden mutlaka bakın ! bunları yeni çizdim yorumlarınızı bekliyorum
R reklam 22.11.2010 #11 Ynt: bunlada benden mutlaka bakın ! 1. resimdeki mf 6445 üstü açık 2.resimdeki dağ motoru yorumlarınızı bekliyorum.....
Ynt: bunlada benden mutlaka bakın ! 1. resimdeki mf 6445 üstü açık 2.resimdeki dağ motoru yorumlarınızı bekliyorum.....
Mehmet Cömert 22.11.2010 #12 Ynt: bunlada benden mutlaka bakın ! paylaşım için teşekkürler elin bayağı yatkın güzel iş çıkarmışsın ok-*-s
Ynt: bunlada benden mutlaka bakın ! paylaşım için teşekkürler elin bayağı yatkın güzel iş çıkarmışsın ok-*-s
hacimmet 23.11.2010 #14 Ynt: bunlada benden mutlaka bakın ! 4 . çalışman güzel olmuş ilkokulda yaptığım pancar remorku götüren traktörlere benzemiş (2. ve 7. çalışmaların güzel olmuş perspektif var biraz)
Ynt: bunlada benden mutlaka bakın ! 4 . çalışman güzel olmuş ilkokulda yaptığım pancar remorku götüren traktörlere benzemiş (2. ve 7. çalışmaların güzel olmuş perspektif var biraz)
R reklam 23.11.2010 #15 Ynt: bunlada benden mutlaka bakın ! arkadaşlar bunu akşam yaptım sizce benzemiş mi? yorumlarınızı bekliyorum..........
Ynt: bunlada benden mutlaka bakın ! arkadaşlar bunu akşam yaptım sizce benzemiş mi? yorumlarınızı bekliyorum..........
R reklam 24.11.2010 #16 Ynt: bunlada benden mutlaka bakın ! yeni çalışmam traktör çizim istekleriniz varsa bana söyleyin onu çizerim
Ynt: bunlada benden mutlaka bakın ! yeni çalışmam traktör çizim istekleriniz varsa bana söyleyin onu çizerim
H hamza40_7 24.11.2010 #17 Ynt: bunlada benden mutlaka bakın ! [size=14pt]Eline sağlık kardeşim gerçekden güzel çizmişşin hele case iiyi olmuş heee[/size]
Ynt: bunlada benden mutlaka bakın ! [size=14pt]Eline sağlık kardeşim gerçekden güzel çizmişşin hele case iiyi olmuş heee[/size]