Bunlarda bizim elemanlar :)

Ynt: Bunlarda bizim elemanlar :)

Rica ederim. Memleketimiz kalkınmaya başladı artık Allah ' a şükür.

anladım. Valla kalkınma diyorsunuz da keşke bunu tüm ülkede ve tüm sektörlerde görsek. Bide başbakanlar kalkıp millete israil dölü demese daha şahane olacak.. Neyse siyasete hiç girmicem burası siyaset yeride değil zaten..işinizde bol kazançlar.

süne çok var ilaç atımı zorunlu yaptılar

ziraat odalarından gelen yazıda mutlaka süne atın yazısı geldi 17 mayıs 27 mayıs atım tarihleri olarak açıklandı

güzel paylaşım Allah kolaylık versin bu leasing sisteminden bahsedermisin alım nasıl oluyor geri ödeme taksit sayısı falan bide bankadaki traktör kredisinden cazipmi oluyor

Cazip oluyor sanırum 5 sene traktör bankanın üstüne oluyor sen kiracı gözüküyorsun borç bittiği zamn traktör senin oluyor.

Masallah Ekip Sağlam :) İnstagram ' da Takibimdesin abi :)) Alemdar ' ada Bir Kere Düğün Yemeğine Gitmiştik .. Küçük Ama Gelişmiş Bir Yer. :)

maşallah john dereeler krone Allah ' ım sana geliyorum çok güzel makinalar keşke her ilde bole işletmeler olsa biz çiftcilere öncülük saglasa

Hüseyin Akkaya link=topic=75558.msg893532#msg893532 date=1400954533' Alıntı:
maşallah john dereeler krone Allah ' ım sana geliyorum çok güzel makinalar keşke her ilde bole işletmeler olsa biz çiftcilere öncülük saglasa

Artık yavaş yavaş oluyor inşallah memleket gelişiyor.