bura ne işe yarıyor yardım edin sev-*-ss
M makmak 10.09.2009 #2 Ynt: burası ne işe yarıyor acaba?? aynen ne işe yarıyor bide görevi var bunun ben çözemedim merak ettim
Ynt: burası ne işe yarıyor acaba?? aynen ne işe yarıyor bide görevi var bunun ben çözemedim merak ettim
I insomnia 23.09.2009 #5 Ynt: burası ne işe yarıyor acaba?? torbaları bilmemde pulluklar planöre ( traktöre ) kanat görevi görüyor heral viskiyle redbull bir çakıcan depoya bunun
Ynt: burası ne işe yarıyor acaba?? torbaları bilmemde pulluklar planöre ( traktöre ) kanat görevi görüyor heral viskiyle redbull bir çakıcan depoya bunun
S sabri168 23.09.2009 #7 Ynt: burası ne işe yarıyor acaba?? onları forkliftlen markete götürüp işaretli yere bırakçan
elturco 02.10.2009 #9 Ynt: burası ne işe yarıyor acaba?? Dikkat çekmesin diye çiftlikten gübre ambalajında mal satmaya başladık...O ' da baş sayfaya manşet oldu..Valla memur bey benim bi suçum yok..
Ynt: burası ne işe yarıyor acaba?? Dikkat çekmesin diye çiftlikten gübre ambalajında mal satmaya başladık...O ' da baş sayfaya manşet oldu..Valla memur bey benim bi suçum yok..