BurTarım 2010 ''Case IH DV60r ve Massey Ferguson 555tbs'' İşte Kral Mibzerler

Arkadaşlar bu sene ki Bursa fuarına gittğimde ki fotoları sunuyorum size.ilgi çoktu Umarım Beğenirsiniz.
[glow=red,2,300] Arkadaşlar konu kalabalıklığı olmasın diye çoğu konuyu bir araya topladım umarım iyi olmuştur. [/glow]

Ynt: BurTarım 2010 ''Case IH DV60r ve Massey Ferguson 555tbs'' İşte Kral Mibzerler

Ali; bu ekipmanlar için garaj bile yapamayız..:) O kadar.
Paylaşım için teşekkürler.. Fuara gitmiş kadar olduk valla.

Ynt: BurTarım 2010 ''Case IH DV60r ve Massey Ferguson 555tbs'' İşte Kral Mibzerler

Güzel paylaşım. Artık traktör üreticisi firmalar kendi tarım aletlerinide pazara sunmaya başladılar. Ama her çiftçi biraz zor alır diye düşünüyorum.

güzel resimler emeğine sağlık...mibzerler de traktörler kadar gösterişli...ve tahminimce o kadarda pahalı :)

bunlar pahalıdır kendi markaları birde marka parası alırlar fiyat iki katı direk ;D
tşkler..