''BURTARIM 2011'' JOHN DEERE STANDI - Tokmakcı -

Ynt: ''BURTARIM 2011'' JOHN DEERE STANDI - Tokmakcı -

çok güzel paylaşım ali ben orada olamadım işlerden dolayı senin çektiğin fotolarla gezmiş kadar olduk ok-*-s ayrıca şu 3. resimdeki traktörlere hastayım.

Paylaşım için teşekkürler Ali gitmesekte sayende görmüş olduk fuarı,Jd lerde ne güzel duruyor

Yorumlar için sağolun teşekkürler. :)

Muhtarım :D Nail abime sordum yükle beya şaka dedim dedi ben de yükledim yoksa beklerdim biliyorsun :)

Jd jd jd jd jd jd jd jd jd jd jd jd jd jd jd jd jd başka bişey demiyorm bi teşekrde benden........:)

fazla fanatik olma şefim amerika patenti var meret te gerçi türkün dostu yok ama en büyük bela o :S

EFE YUSUF link=topic=46684.msg445097#msg445097 date=1316301393' Alıntı:
fazla fanatik olma şefim amerika patenti var meret te gerçi türkün dostu yok ama en büyük bela o :S
haklısın ama çok güzel napiyim:) :) kaptırdım kendimi............. :D

EFSANE ÜCRETLİ link=topic=46684.msg444408#msg444408 date=1316148524' Alıntı:
Biçerdöver koltuğunu mu takcan :D hep onun yanındaki sistemide veriyolar bence hiç elleme :D
:) yok bea lafım şaka zati msjı gerekenler anlamıştır :)
Ama erkunta bulursam çıkma bi kamyon koltugu kumaş düzgün bişey alıcam..

güzel paylaşım ali 5000r serisi favorim bunların içinde 6000 ler pek hoşuma gitmiyor nedense :D

Hakkımızda

TrakKulüp, içinde 100.000'den fazla konuyu, 1.300.000'den fazla mesajı barındıran Türkiye'nin ilk ve en büyük traktör, tarım ekipmanları ve çiftçilik paylaşım sitesidir. 86.000 üyemiz gibi sizi de aramızda görmek isteriz.
Üst Alt