traktör e bakarsan yüz güldürüyor.Dinamo Akü yeni bide evde eskiden almanyadan gelen orjinal bosh bujileri taktim bugun.İlk çalıştırırken ki videomu da sizlerle paylaştımnasıl calıstı o oyle soguktaa gercektenn ımkansızı basarmıssın kardesımm
maşallah valla, leyland kral..
traktör e bakarsan yüz güldürüyor.Dinamo Akü yeni bide evde eskiden almanyadan gelen orjinal bosh bujileri taktim bugun.İlk çalıştırırken ki videomu da sizlerle paylaştım
saol abi traktorune bakinca oluyor.Millet vurdurup calistirir biz kızdırmadan marşa basarız
Normalde cold start videolari cekmicektim.Daha once de cekmedim zaten ama her ağızdan bir ses çıkıyor.Neymiş leyland traktor nr kışta ne yazda calismazmis. yok yazda hararet yaparmiş.Bende bi malum kış tayken bi video cekeyim dedim.Hararet konusuna gelirsek de 8 yada 6 kanatli pervane takin olmadi radyatorunuz tıkalıdır.Ona baktırın yine olmadiysa gidin 640 radyatörü takın bakal hararet yapiyormu? Ben kaç seneden beri hararetin 85 i gectigini gormedim.Duruma gore zorluyoruz bazen ister istemez ama hararet gibi bi sorun olmuyor.
aleykümselam neden 72 A...Selamun Aleykum,yine de ısıtmak lazım,ben bu aralar aktarma kablosuyla arkadaş oldum.72 A yeni akü lazım...
Kardesim ben ilk defa gordum leydant in bu sogukta hic bosa saymadan calistiginii. Gercekten cok iyi bakmissin motoruna. Tebrik ediyorum senii. Benim de var suan. Kizdirsam bile hayatta calismaz. Bu sogukta. Kis uykusuna yatirdik baharda uyandiracazzz
aleykümselam neden 72 A...
Atalar güzel demişler...ilanlarda leylandları görüyorum da yolunmuş kargaya dönmüş hepsi guzelleride var illaki..Atalar ne güzel söylemiş bakarsan bağ bakmazsan dağ olur diye. Bizim köyde aynısından vardı benim bildiğim bir 15 yıl, daha önceside varmış tabi hiç aküsü olmadı, sürekli vurdurmayla çalışıyordu rampa akü derdi herkes...![]()
Senin leylandın maşallahı var güzel çalışıyor...benim 184 ü başka bi traktörün peşine bağlayıp 10 km çeksek yine çalışmaz...karda lastikler geri döner...devir saatin mf saati uyuyor demek
Atalar güzel demişler...ilanlarda leylandları görüyorum da yolunmuş kargaya dönmüş hepsi guzelleride var illaki..
Ne civata sıkmışlar ne kablo bantlamışlar...bi 154 görmüştüm ön ağırlığın oraya beton atılmıştı...