Buzağılar neden değersiz.!

Merhaba,
Arkadaşlar Burdur da 3 ve 4 aylık 2 tane biri erkek biri dişi hoştayn buzağım var. 2 si ne 5 bin tl bile vermiyorlar. Normalmi etmezlermi? Yoksa celep cambaz sektörünün üreticiyi ezmesi olayımı?
Benim çokta anladığım bir iş değil, tecrübeli arkadaşlarıma danışmak istedim. Teşekkür ederim.

Arkadasin dedigi gibi goruntu onemli
Mal kendisi ister parayi iyi mal iyi para
Cambaz celep gibi aracilar kar paylarini degisik tutarlar pazarlık pisikolojik harp seklinde gecer seni cozmeye calisir

Merhaba,
Arkadaşlar Burdur da 3 ve 4 aylık 2 tane biri erkek biri dişi hoştayn buzağım var. 2 si ne 5 bin tl bile vermiyorlar. Normalmi etmezlermi? Yoksa celep cambaz sektörünün üreticiyi ezmesi olayımı?
Benim çokta anladığım bir iş değil, tecrübeli arkadaşlarıma danışmak istedim. Teşekkür ederim.
Celeplerden erkek 3 aylik buzagi 3500 tl civarı.

Arkadasin dedigi gibi goruntu onemli
Mal kendisi ister parayi iyi mal iyi para
Cambaz celep gibi aracilar kar paylarini degisik tutarlar pazarlık pisikolojik harp seklinde gecer seni cozmeye calisir
Abi elbette görüntü önemli. Her işin pazarında görmek beğenmek önemlidir. Ama bazı standartlar olmalı. Buna bakan insanlar yazık karı koca gece uyku nöbetinde doğumu takip ettiler, yani bukadar çöp muamelesi görmesi hemde burdur gibi bir yerde beni üzdü. Yazık bu sektörün emekçilerine.

Hayvan kendisi belirler fiyatı ama aracılar hep düşük almaya çalışır hep üreticiyi gezerler genelde pazarı da bilmiyorsan daha kotu hayvanın değerinden çak düşük fiyat verirseler babam kovar hep yapacak bisey yok aldanmamak lazım.

37de26f1052ea63f68eac794eb317d99.jpg

2 ay önceki halleri

Abi hayvana iyi bakıldı ise 3000 erkek 2000 dışı 5000 eder en az pazarda satmayı demesinler bence belep 500 kazanmadan almaz mal başı... 5binden asagida verme.

bu celepler gerçekten emek duşmanı fakat onlar olmadan bu sektorde yurumuyor dıkkatlı olamak lazım hem satarken hem alırken ben yıllar once bır celep tarafından dolandırılmıştım bu olay bana çok buyuk ders oldu aman dıkkat