Bilmiyom biri 9 biri 16 illa fark vardirCemal kardeşim valla hiç fark yok 35 55 dedi sadece akuyu çabuk yer bence ama bana 9 lu yeter yani benim sürekli on ışık kesiyor ben ondan aldım bu kesme olmaz diyor lar bilmiyom
Tabiki fark var ama bize yeter 9 lu bunun gibi 16 li sini al cam 6 tane bir tane güneş paneli alcam havluyla 16 li düşünüyorum beyaz aydınlık olsun diye kenarında teneke ışığı dagitsin diyeBilmiyom biri 9 biri 16 illa fark vardir
Sağolun ıskender abi inşallah yazın deneyip gorcez aydınlık nasıl olacakGerçekten iyiymiş.güle güle kullanın.
Aksami bekliyom deniycemBu konuya el atalım iyi oldu hangisi iyi aydınlatıyor gece belli olur![]()
Aksami bekliyom deniycem
Seniki kac led liledler ıyı aydınlatıo daıma
Led ve zenon ampüllerde watt ve lümen değeri vardır. Piyasada zenon diye satılan her ampule kanmayın zenonda harici sürücü devre bulunur tek başına yanmaz. Led çalışma lambası alırken watt değerine bakın üzerinde çok led olması pek anlam ifade etmez örnek 10 ve 40 watt bir değildir. Led olayınada el atacam bekleyin beni reklamlardan sonra dönecem![]()
Seniki kac led li
Ben baktim ama ne lumen ne walt hicbise yazmiyo cin mali galiba9 led ama lumen degerı yuksek
Tane 55 tl sagol abiKaca maloldu cemal hayirli olsun