CAM FİLMİ

Arkaşalar Landinin camına filim cektrmek istyorum acaba renkli filimmi cektirim yoqsa siyahmı..(bide

• Kullanılan toplam oy
    16
Ynt: CAM FİLMİ

Çok koyu siyah yapmayınca zararı yok, bizim arabanın arka camları filmli içerden gayet iyi gözüküyor dışarısı. Benim önerim ön cama çekme sadece yanlara çek, çünkü sürekli ön cama baktığın için gözleri yorabilir. Birde jandarma kaç defa durduyor ki motoru bişey dese ne olacak?

arkadaşlar full cektrmekten wazgeçtim...meriçinki gibi çektirecem....amacım sportif bi görünüş deil....sadece kabinin üstünden cok güneş gheliyo.....aynı bunun gibi cektrcem renkli

resm alıntıdr....camın en üstündeki filim işte.

aga landınıye sıyah hıc guzel gıtmıo burda 2-3 tanesı sıyah cam cektırdı pek yakısmadı ama mc cormcık olsa super olurdu bızım koyde herkes mc cormıck lere kopmle cam fılmı cektırıo hem cok yakısıo hemde tv falan ızlerken rahatsıoz olmuo ısıktan akgul sen renklı cektır odaha hos olur ama cızılmez fılmlerın fıyatı bıraz tuzlu

burada bıtane sarı valtrada full sıyah fılm var cok hos duruyor traktor...filmin numaraları var 2 numaranın ustune 3-4-5e ceza kesıyorlar ön camada cektırme...ewt merıcınkı hos durmus oyle yapsanda olur

walla bana kalırsa açık krom film çektir açık olursa ceza kesmezler traktör bmw 3.20 coupe gibi olur walla

selam gençler ,bakın traktöre film çektirmeyin nedeni ise tarlada çalışırken işlenen yerle işlenmeyen yeri fark edemezsiniz bilhassa akşam üstü veya gece çalışmalarında zorluk çekersiniz.traktörün en önemlisi ön cam tamamen renksiz olması lazım.tşkrler

akgül rektefeli cam filmi çektir super olur Dısardan ıcerısı gozukmez ama içerden heryeri net görürsün bnm aracımda var cok kullanıslı sorun yasamazsın Bende NHye cekmeyı dusunuyorum

delidolu11 link=topic=4903.msg161118#msg161118 date=1236098791' Alıntı:
birader motora herşey yaptırmışın ama bi hidrolik taktırmamışın yafff
hidrolik var ama eski model olduguğu için rotlu tip kardeş yoksa hidroliksizz kullanılmaz bu makina

traktöre film çektirmeyin gece görüş tamamen kayboluyor hele hiç arkada ışık filan yoksa benim arabada arkalar en koyusundan simsiyah önler en koyudan 1 derece düşük içerisi tamamen dışardan gözükmüyor ama gece geri filan gelirken hele ışık yoksa sağda solda hiç görünmüyor arkası hatta arkadakinin suratı bile görünmüyor karanlıkta gündüz sorun yok cezada hiç birşey yapmıyorlar benim farlar xenon en koyu film var polis çevirmelerinde hiç ceza kesmiyorlar