Çamura Batan Adamı Kurtarma Operasyonu :) :) :)

Ynt: Çamura Batan Adamı Kurtarma Operasyonu :) :) :)

:D Denk geldi paylaşayım dedim koca kepçe zor kurtardı adamı bizde olsa bu olay adamın beline bi halat bağlar asılır adamı gebertirdik :D
Sonrada vay efendim adam ikiye bölündü bunda tümoculuk var derler :D (Alınma olmasın maksat muhabbet. İsterseniz nh de diyebiliriz mf de :) )

güzel paylaşım
mutlu son
ama adam hareket ettikçe çıkmaya çalıştıkça daha çok batıyor :D

rocky link=topic=64630.msg730912#msg730912 date=1365700729' Alıntı:
:D Denk geldi paylaşayım dedim koca kepçe zor kurtardı adamı bizde olsa bu olay adamın beline bi halat bağlar asılır adamı gebertirdik :D
Sonrada vay efendim adam ikiye bölündü bunda tümoculuk var derler :D (Alınma olmasın maksat muhabbet. İsterseniz nh de diyebiliriz mf de :) )

Erkunt demeyinde noo*-*- sakın sakın.

:) Çamurcuk :) insan değilde çamura batan hayvanları boynundan bağlayıpta asılanlar gördüm :( Sonrada neden öldü acaba cçr-*-s

o adam garibim oraya nasıl batmış yav çekiyo çekiyo bişe yok en iyisi kovayla almak olmuş..

Çağrı link=topic=64630.msg732800#msg732800 date=1366121616' Alıntı:
;D ;D bu ney la ;D ;D
:D bilader bu adam mf 3085 in üstündeymiş burdan geçerim diye girince mf gömülüp anca adam kalmış onuda zor aldılar zaten :D ;D

rocky link=topic=64630.msg732802#msg732802 date=1366122024' Alıntı:
:D bilader bu adam mf 3085 in üstündeymiş burdan geçerim diye girince mf gömülüp anca adam kalmış onuda zor aldılar zaten :D ;D
oturur pozisyonda çıktı belliydi tdci olduğu ;D