Çamura saplanmış landiniyi çekerken bikaç foto çektim...

köyden bi abimiz çamura saplanmış bide saplanınca hiç hareket etmedim diyo hareket etseymiş jcb anca çıkarırdı heralde...

DüzenLenmiştir Dqn 58 !!

Ynt: Çamura saplanmış landiniyi çekerken bikaç foto çektim...

güzel paylaşım. teşekkürler keşke forduda çekseydiniz

ee yerler camur ounca olur böyle vakalar. güzel paylaşım, gecmiş olsun.

Güzel paylaşım. alk-*s
Daha hareket edecek yeri kalmamış ki nereye hareket ediyo.
Batacagı kadar batmış zaten. zuha-*-s

Hakikatten bayaa fena batmış, o arka çamurluklardaki plastiklerin birisi hiç kalmamış biriside kırılmış heralde.

Bu çift çekerler fotodaki gibi batınca nasıl çıkamıyo anlamıyorum evet bir taraf komple batıyo ama diğer ikisi tutunamiyomu:) geçen bizim köydede aynen bu şekilde batmış ön tekerin sibobunu kesmiş

Demek ki biraz daha uğraşsa tamamen yok edecekti ufaklığı :D Paylaşım için teşekkürler.

GENÇ EYMIRLİ link=topic=43096.msg395629#msg395629 date=1304705963' Alıntı:
Bu çift çekerler fotodaki gibi batınca nasıl çıkamıyo anlamıyorum evet bir taraf komple batıyo ama diğer ikisi tutunamiyomu:) geçen bizim köydede aynen bu şekilde batmış ön tekerin sibobunu kesmiş
sen bunun bi halini görseydin o an anlardın baştan ben zorlamadan hareket ettirmeyi denedik komple yatıyodu çünkü battığı yerden 1 ay önce boru hattı geçti oda orasını unutmuş dalmış oraya ben çizmelerle traktörün sol tarafına geçtim çizme gömüldü....

Ahmet745 link=topic=43096.msg395636#msg395636 date=1304706679' Alıntı:
sen bunun bi halini görseydin o an anlardın baştan ben zorlamadan hareket ettirmeyi denedik komple yatıyodu çünkü battığı yerden 1 ay önce boru hattı geçti oda orasını unutmuş dalmış oraya ben çizmelerle traktörün sol tarafına geçtim çizme gömüldü....
Burdada UTB 650 Aynı şekilde battı

Ahmet745 link=topic=43096.msg395636#msg395636 date=1304706679' Alıntı:
tamam dır o zaman :) boru hattı geçtiyse :)o rezilliği bende çok yaşadım:)tekerin battığı yer çok gevşek oluyo :) ben normal bi şekilde batmış sanmıştım

GENÇ EYMIRLİ link=topic=43096.msg395649#msg395649 date=1304707687' Alıntı:
tamam dır o zaman :) boru hattı geçtiyse :)o rezilliği bende çok yaşadım:)tekerin battığı yer çok gevşek oluyo :) ben normal bi şekilde batmış sanmıştım
yok be kardeşim normal olsa hareket ederdi o motor güzel asılıyo ama burda fonksiyonu kalmadı hiç ben çekerken hiç zorlamadı baktık zorladıkça dahada çok gömülecek neyseki benim motorda sert zemine denk geldide aldı....

taktörün çamur banyosuna ihtiyacı varmış aga sizin araların çmuru şifalı herhalde ;D ;D ;D

yavuz selim link=topic=43096.msg395659#msg395659 date=1304708653' Alıntı:
taktörün çamur banyosuna ihtiyacı varmış aga sizin araların çmuru şifalı herhalde ;D ;D ;D
bencede...