çamurda söküyo çamurda sürüyo çamurda ekiyo gavur :D

Ynt: çamurda söküyo çamurda sürüyo çamurda ekiyo gavur :D

Ahmed Gülsu link=topic=50952.msg512836#msg512836 date=1326677179' Alıntı:
Bu kadarına da pes. Vallahi, pes. Hayret, Ne diyim bilemedim. :D
ben o ekim makınasına çok şaşırdım :D iki motorla sürüyolar çamurdan ama makına ekim yapıyo o çamurda :D

anayurtlu 3105d link=topic=50952.msg512837#msg512837 date=1326677267' Alıntı:
ben o ekim makınasına çok şaşırdım :D iki motorla sürüyolar çamurdan ama makına ekim yapıyo o çamurda :D

Adamlar bulmuş aga. Her şeyin yolunu bulmuşlar. Çamur değil kaya olsa yine makinesini bulur eker bunlar.

TT 55 link=topic=50952.msg512845#msg512845 date=1326693885' Alıntı:
kaç tane makina çalışıyor.sayabilen var mı. hepsi bir servet..
bunlarda onların tigemi fln olmassın çok makina war abi bi kışide bu jadar olur mu ya :D

merak etmiyelim 20 30 yıl icinde hepsi bizdede olucak .. ama o zaman bunlarda şöförsüz evden ekmeye baslıcaklar bilgisayarlı traktörlerle ..

valla helal olsun adamlara..bide mazot ucuz adamlarda ..bizim burda o şartlarda tarladan cıkanı mazot alır götürür..normal gündeki ekimde masrafa güç yetmiyoda..paylaşım için teşekkürler..

TEKNOLOJİ TEKNOLOJİ TEKNOLOJİ. Çift çeker traktör 1960lı yıllarda da vardı sene kaçta bindik çift çekere.....Hayaldi gerçek oldu değil mi

öncelikli olarak traktör tercihinden bahsediyoruz, 60- 90 hp lik traktör sonuçta. nh ,erkunt vb. hepsi traktör sonuçta. Ekipmandan bahsetmiyoruz. En basiti dönerli pulluk herkeste olması lazım.Bu vidodaki düzene gelmemiz şuan mümkün gözükmüyor.

anayurtlu 3105d link=topic=50952.msg512837#msg512837 date=1326677267' Alıntı:
birde bana diyosunuz, çamurda eken makina yok diye.:D bak adamlar yapmış.. CASE leri görünce filikci ler aklıma geldi.:D
Bu arada teşekkürler Volkan.

gevurdA ucuz burda ordaki fiyatların aynısıyla satılsa bende alırım ama napalım gelseler bile zamlar yakalıyo

nailyetek link=topic=50952.msg513156#msg513156 date=1326728632' Alıntı:
birde bana diyosunuz, çamurda eken makina yok diye.:D bak adamlar yapmış.. CASE leri görünce filikci ler aklıma geldi.:D
Bu arada teşekkürler Volkan.
abi adam sonlara doğru teker izlerinin içne giriyo mibzerle dümdüz edip gidiyo ;D demekki varmı böyle mibzer :) filikciler görse bunları 1000 tane yorum yapar zazen 50-100 tane varlar :D

anayurtlu 3105d link=topic=50952.msg513164#msg513164 date=1326728891' Alıntı:
abi adam sonlara doğru teker izlerinin içne giriyo mibzerle dümdüz edip gidiyo ;D demekki varmı böyle mibzer :) filikciler görse bunları 1000 tane yorum yapar zazen 50-100 tane varlar :D
C.tesi full olsun 105 in depo vuracam araziye 6 lı ile.:D

Gavurun adamları yapıyo kullandıkları ekipmanlar servet değerinde *098*- bizde mazot parasıydı ıvırı zıvırı uğraşıyoz kız-*sw

yer gök case hey yawrum :D önden tohumu bırakıp ta arkadan mikser ilemi karıştırıyor hayret doğrusu çamur falan dinlemiyorlar :D