CANAVARLARIN MAMASI GELDİ :)))

BİZİM HİÇ PETROLÜMÜZ OLMADI :D EN YAKIN 20KM.
di-EVOO.jpg

di-5FHP.jpg

di-4HTD.jpg

di-28AV.jpg

di-4ML1.jpg

di-III4.jpg

di-077A.jpg

Ynt: CANAVARLARIN MAMASI GELDİ :)))

alipasalierkan link=topic=46664.msg443892#msg443892 date=1316029344' Alıntı:
Böyle zor olur yaws. Alın bir tane tanker gidin doldurun benzinlikten gelin. Tek seferde bitsin...:D
valla alışkanlık olsa gerek varil aşşa varil yukarı :D

erkan abi doğru demiş yavv zor olmuyomu böle indir bindir en iyisi tanker... o son foto ne öyle 105 e kardeşmi geldi yoksa :D

Volkan çokmu yakıyor Erkuntla Massey :D Pancar sezonuna hazırlık galiba aynı bizde doldurttuk bütün varilleri,paylaşım için tşk.

_ÖzGüR_ link=topic=46664.msg443912#msg443912 date=1316030897' Alıntı:
erkan abi doğru demiş yavv zor olmuyomu böle indir bindir en iyisi tanker... o son foto ne öyle 105 e kardeşmi geldi yoksa :D
normalde yere 2-3 tane lastik koyup üzerine atıyoruz yuvarlayarak yerleştiriyoıruzda bunları garaj müsait olmadığından ahıra indirdik onunda kapısı dar mecburen bu şekilde dik taşıdık :) o bizim akrabanın makına ya :)
hacimmet link=topic=46664.msg443918#msg443918 date=1316031241' Alıntı:
Volkan çokmu yakıyor Erkuntla Massey :D Pancar sezonuna hazırlık galiba aynı bizde doldurttuk bütün varilleri,paylaşım için tşk.
öyle mehmet abi önce gözlerini doyuruyorz :D abi çoğunu sulamada kullanıyoruz :)

petrol olmaması kötü be kardeşim ,büyük bir tanker yaptırın .yanaştırır doldurursun. ben öyle yapıyorum tarım kredi koop tan 6 ay sıfır faizli alıyorum ,tanker geliyo eve dolduruyor,hasat sonu ödüyorum ,bu arada sizin evde gabirin kenarında herhal gece sorun olmuyomu volkan cin min olayı

Arkadaşlar doğru diyor,en iyisi tanker. Hem bu fıçılar küf falan yapar,nekadar süzsen de motora zarar verir. Eskiden kesinlikle küflenmeyen, bilezikli galveniz fıçılar vardı,onlar römorktan aşağı atılabiliyor ve yuvarlayarak yerine görürülebiliyordu. :)

105 çok yer kardeş sen bi benzinlik al en iyisi ;D ;D şaka biyana mazot aldı başını gidiyo insan motora binmeye korkuyor uyy-*s

sen mazotu alda bırak eski fıçıları zaten zuha-*-s bidonla gidiyor millet benzinliklere fıçı kullanan kaç kişi acaba mazot fiyatlarından haberin yok galiba küflenecek mazot kim de varmış duva*-*0 duva*-*0

Canavarlara Afiyet olsun.Sizede kolay gelsin.

Uzun zamandır benzinlikten mazot almıyorduk nerdeyse 1 sene 1 hafta önce dolaşmaya gitmiştik çeyrek depo bitmiş gitmişken doldurtalım üstünü dedik 13.5 litre aldı.50 Tl pek şarşırdım denmez ama sadece çeyrek depo.

walla ben rahatım benzinlige giriyom şirletten deyip fulluyom patron zaten tanıyo peder de oyle alıyo yani bende boyle bi tedirginlik yok volkan abi sen moturları buraya yolla burada istemedikleri kadar koyalım şirketin hesabına yazalım

en yakını 20 km se sizin orasına bi benzinlik ii gider :) hem para kazanırsın hemde kendi makinalarınızın mazotunu ucuza getirirsiniz :)

abi valla işiniz zor biz 160 lt alıyoz her cuma geliyo benzinci.benzin acil lazımsa çevre köylerden alıyoz.sizin köye bi benzinlik gerekir hem çevre köylerde yaralanır

Afiyetle yarasın goçlara ;D volkan vinç zorlamaya maruz kalıp eğilmiş acaba kim eğdiki :) bilindik görüntüleri hemen hemen bizde yaşadık artık petrole gider olduk

Volkan la sizin garajada bizimki gibi 1 tonluk depo şart :) hem ordan doldurunca bedava gibi geliyo açıyom vanayı fulle depoları devam pancara ;D

köyde petrol ofisi olmamasının zararları demekki ama bu ney yaw :D la olum bari tanker fln alın millette acaip fikirler türetmesin size karşı :D kaçakçıllar gibi

calaska ha kırıldı ha kırılacak gibi duruyo sanki :D güzel paylaşım abi afiyet olsun makinalara :D

böyle zor olur yaw 20 km bi tanker alın doldurun gelin varillerle uğraşmayın bizim burda en yakın benzinlikte 14 km 4 tonluk tankere doldurup geliyoruz bayada yetiyor 240a içmiyor kokluyor mübarek zuha-*-s ;D güçç*-*