CANGUSLARIN ARTİZ OLUŞU :) :) SAKARYA FIRAT ÇEKİMLERİNDEN KARELER

Ynt: CANGUSLARIN ARTİZ OLUŞU :) :) SAKARYA FIRAT ÇEKİMLERİNDEN KARELER

mustafagursacli link=topic=43849.msg417357#msg417357 date=1308162471' Alıntı:
yakın diyolar acaba muhtarın ahırımı yakacaklar...
aman allah korusun muhtar ahırı yaktırırmı ??*-s yaktırmaz

seyrettik Muhtarım işletmeyi,ne o iş kolunu değiştirmişsiniz 'ırkları ıslah etmeye başlamışsınız Esma öyle söylüyor :) ;D dizinin devamında çiftlik olacakmı acaba?

hacimmet link=topic=43849.msg418073#msg418073 date=1308330162' Alıntı:
seyrettik Muhtarım işletmeyi,ne o iş kolunu değiştirmişsiniz 'ırkları ıslah etmeye başlamışsınız Esma öyle söylüyor :) ;D dizinin devamında çiftlik olacakmı acaba?

Yorumlarınız için tşk arkadaşlar

Hacı ne ıslahı yaw bakma sen onlara sen benim dediklerime bak :D dizi bu hafta zaten tatile giriyor sezon fınalı olacak ıkıncı donemde varmı yokmu bilmiyorum bilm-*s

Ağır Abi link=topic=43849.msg418278#msg418278 date=1308346595' Alıntı:
Yorumlarınız için tşk arkadaşlar

Hacı ne ıslahı yaw bakma sen onlara sen benim dediklerime bak :D dizi bu hafta zaten tatile giriyor sezon fınalı olacak ıkıncı donemde varmı yokmu bilmiyorum bilm-*s
:) ok-*-s

Sevgili muhtarım işletmeyi gördüm ve çok beğendim. Allah nazardan saklasın. Devamını bekleriz.

görrdük artiz cangusları,tam sahne bitti elektrikler gitti sözleşmiş gibi :D

Dün aradılar balya ihtiyaç diye yakacaklar galiba yarın çeliktepe karakoluna balya götüreceğim :D

Eninde sonunda sende çıkacaksın galiba sakarya fıratta ancak dönem sezonuda geldi. Nerde, ne için yakacaklarmış acaba balyaları?

n_cebeci link=topic=43849.msg420095#msg420095 date=1308844126' Alıntı:
Eninde sonunda sende çıkacaksın galiba sakarya fıratta ancak dönem sezonuda geldi. Nerde, ne için yakacaklarmış acaba balyaları?

Sezon sonu oldu evet abi balyalar katır kadife içinmiş gelecek sezona hazırlık :)