Arkadaşlar kaynaktan anliyorsaniz 2 günde yapılıyor. Maliyeti 1750 TL. Zor bir şey yok.Ekli dosyayı görüntüle 35377

4 tane loadcell 1 tane gösterge. Loadcelmarket.com dan aldım. Gerisi demir zaten. Baklava saç kutu profil.Kolay gelsin , neler kullandınız tartım için ?
Nerelerden temin ediliyor ?
Detaylar ile ilgili de bilgi alabilir miyiz ?
genel bilgi vereyim arkadaşlar. loadceller tanesi 2 tonluk. adreside vermiştim aslında(loadcellmarket.com) 23 dolar orada 35 dolara fazla ücret ödemişsiniz. taban şasesi 101 eninde 201 uzunluğunda. baklava saç 1 e 2 olduğundan kaynak payı bıraktık. şase profilini 50*50 4mm kalınlıkta profil kullandım. baklava saç 3/4 mm kalınlığında. tartımları yaptık gayet başarılı. yapımı çok basit teknelojik hiç bir şeyi yok sadece kablo birleştiriyoruz bu kadar.
1 kaç püf nokta
loadceller 2 tonluk yani toplamda 4 loadcell var bu tartının şasesi dayansa 8 tonu tartar. 500kg dan 4 loadcell alsanız olmaz. çünkü hayvan tartının üstünde tepindiği için tam ölçümde 2 tonluk loadcell en iyisi oluyor.
gösterge panelinde hold(sabitleme) özelliği olsun yoksa ekranda tam sayı okuyamazssınız.
verdiğim adresi bende tesadüfen buldum netten. hatta ilk önce güvenmedim. siteyi yeni kurduk 1 hafta bekle ekleyim fln dedi. bekledim sonra ayarlayamadık siteyi senin işin acele heralde ver adresi ben yollayım dedi yoladı ben parayı 3 hafta sonra siteden kartla çektim. sağlam bir arkadaş hesaplıda veriyor. bundan hesaplısı (alibaba aliexpress dahil) yok ben çok aradım siz boşa aramayın. yapacaksanız dolar 6-7 lira olmadan bence alın köşede dursun. bu kantarın şasesi korkuluğu 230kg geliyor arkadaşlar. bu sağlamlıkta bir kantar almaya kalkarsanız piyasa fiyatı 3,5dan başlıyor. 2,100e gördükleriniz bütün elektronik aksam çin malı.
Hocam bu loadceller ve ekranı şarjlı mı batarya akü vs ile mi çalışıyor ? Yoksa 220 V mu? Römorka yapılabilir mi böyle bir şey acaba?
gösterge sarjlı kuru aküsü var loadcell elektiriği göstergeden alıyor. römorka yapmak biraz işçilik ister loadceller bir yere basacak. tırlarda var aynı sistem neden yapılmasın.
kasanın basması için farklı bir tipte loadcell vardır o zaman hocam. Dediğiniz gibi bu tip ayaklı loadcell belki uymayabilir.
tip çok çeşit çeşit. onu hazır bir sistemden inceleyip ona göre hareket etmek lazım. neden römorka düşünmüştün? verim hesaplamak içinmi
aynı renkteki kabloları birbirne bağlayıp elektirik bantıyla bantladım bu kadar.Elinize sağlık güzel olmuş. Loadcell ler ile indikatör bağlantısını nasıl yaptığınızı sorabilir miyim.
Merhaba, ilgili Web sitesinde K1 Tartım indikatörü var. 83 dolar. Siz de o paneli mi kullandınız acaba?
Uyum sorunu yok ve hold özelliği var değil mi?
Web sitesinde canlı hayvan tartım özelliği yazmış. Ben var gibi algıladım. Hata olmasın diye size sormak istedim.