Tümosan ımız sezona hazır inşallah İnce lastikler taktık
rahimavci 08.05.2019 #5 Evet 84 model ilk Tümosan lardan en kaliteli Tümosan lardan hatta Kabin filan varda söktük çürümeden dolayı
Evet 84 model ilk Tümosan lardan en kaliteli Tümosan lardan hatta Kabin filan varda söktük çürümeden dolayı
rahimavci 08.05.2019 #7 FEHİM' Alıntı: model 84 mü yoksa 87 mi? benim bildiğim ilk tümosanlar 87 model. Genişletmek için tıkla ... Köye gidince Ruhsata bakıyım valla hatırlayamadım belki olabilir
FEHİM' Alıntı: model 84 mü yoksa 87 mi? benim bildiğim ilk tümosanlar 87 model. Genişletmek için tıkla ... Köye gidince Ruhsata bakıyım valla hatırlayamadım belki olabilir
R rifkiseker 08.05.2019 #8 rahimavci' Alıntı: Tümosan ımız sezona hazır inşallah İnce lastikler taktık Genişletmek için tıkla ... Cok erkek görünüyor güle güle kulanın,kıymetini bilin elden çıkarmayın, çünki fabrika İtalyanlara satıdı,çok üzülüyorum.
rahimavci' Alıntı: Tümosan ımız sezona hazır inşallah İnce lastikler taktık Genişletmek için tıkla ... Cok erkek görünüyor güle güle kulanın,kıymetini bilin elden çıkarmayın, çünki fabrika İtalyanlara satıdı,çok üzülüyorum.
rahimavci 22.05.2019 #10 srtys' Alıntı: Bende dara çevireceğim kısmetse bu yaz [emoji3059] Genişletmek için tıkla ... İnşallah kolay gelsin Ben en dara aldım hem 45 hem 70 de çalışsın diye
srtys' Alıntı: Bende dara çevireceğim kısmetse bu yaz [emoji3059] Genişletmek için tıkla ... İnşallah kolay gelsin Ben en dara aldım hem 45 hem 70 de çalışsın diye
srtys 23.05.2019 #11 Bizim 780 nin göbek 6 kulak. 2. El göbeksiz jantlar hep 8 kulak. Sıfır alacağım mecburen 13 6 12 38